Når man er et kendt ansigt må man lægge øre til lidt af hvert. Det kan den mangeårige tv-vært Cecilie Hother skrive under på.

Der er nemlig også en bagside af medaljen, når man er kendt fra tv. Det afslører TV2-vært og tidligere Vild med dans-vinder Cecilie Hother i et interview med magasinet 'Q - kvinder med kurver, skriver Ekstra Bladet.

Den 38-årige blonde skærmtrold har blandt andet været udsat for knapt så flatterende kommentarer om sit udseende. Til magasinet løfter hun eksempelvis sløret for, hvordan hun tidligt i karrieren modtog et brev fra en læser, der hævdede, at han fik 'brækfornemmelser', når Cecilie Hother tonede frem på skærmen.

'Kære Cecilie. Du er da en pæn pige, men der er da et stort men. Har du da ingen selvkritik? Dine lår og bagdel er gigantiske, er det da umuligt for dig at finde et spejl, kigge i det og tage en beslutning. Gå kun med nederdel eller kjole.'

'Vi er mange, der får brækfornemmelser, når vi skal sidde og se på dine gigantlår. Det er så direkte ulækkert. Det ender med, at du en dag møder op i g-streng. Fy for pokker!,' lød det fra 'Jørgen fra Amager', som var afsenderen af den håndskrevne tilsvining.

Cecilie Hother fra dengang hun agerede vejr-vært. 
Cecilie Hother fra dengang hun agerede vejr-vært.  Foto: NIels Ahlmann Olesen
Vis mere

Selvom Cecilie Hother godt er klar over, at det ikke er alle, der nødvendigvis synes om hendes evner på skærmen, fortæller hun, at netop dette brev gjorde et stort indtryk.

»Jeg blev simpelthen så ked af det. Jeg har valgt et offentligt job og må tage de hug, der kommer, men jeg prøver jo at gøre det bedste, jeg overhovedet kan,« siger hun til magasinet.

Heldigvis modtager Cecilie Hother også mange positive reaktioner på sit arbejde, og hun fortæller desuden, at hun efterhånden har lært at trække på smilebåndet over de hadefulde tilsvininger.