Danser Camilla Dalsgaard var kærester med Ulven Peter lige inden han genoptog forholdet til Amalie Szigethy, og hun siger, at realitystjernens anklager mod sin ekskæreste virker mystiske.

- Det er en kedelig situation for dem begge. Jeg ved ikke, hvad der er sket, men det virker mystisk. Da jeg var kærester med Peter havde vi det godt sammen og skændtes kun af til som alle normale par. Så jeg synes, at det virker underligt det, der er kommet frem, siger Camilla Dalsgaard, der er nær bekendt af både Peter Birch og Amalie Szigethy.

Hun understreger, at Peter aldrig viste en voldelig side over for hende, men at deres forhold sluttede, fordi de begge ville bestemme for meget

- Han var sød, rar og betænksom, og jeg holdt meget af ham og gør det stadig. Han vil altid være min 'bosse'. Et kælenavn vi kalder hinanden, fordi begge gerne ville bestemme, hvilket ødelagde vores forhold og gjorde, at vi bare blev gode venner. Men jeg holder også af Amalie, og jeg ved, at de har været meget glade for hinanden, og at han stadig er meget glad for hende, siger Camilla Dalsgaard, der har tilbragt tid med Peter efter bruddet.

Amalie  og hendes mor er i øjeblikket i fuld gang med at samle bevismateriale fra flere af Peters ekskærester, der har kontaktet realitystjernen efter, at hun stod frem med sine anklager. Også de har oplevet Peter fra den voldelige side, ifølge Amalie, men her er Camilla Dalsgaard altså ikke iblandt.  

Med hensyn til sine to gode venner, der nu gennemlever et hårdt brud tror hun heller ikke på en genforening.

- Jeg tror ikke, at de finder sammen igen. Den er kørt for langt ud nu. Jeg ved, at Peter er meget ked af det, og det er jo aldrig sjovt at blive hængt ud. Han er meget glad for Amalie og savner hende, men han bliver nødt til at komme videre med livet.

Tirsdag skal Amalie Szigethy ifølge hendes mor, Charlotte Kejser, have sin første samtale med en psykolog efter oplevelserne med Peter.