Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hun blev fyret for at have taget af Remees kasse. Nu har hun fået en ny chance af den tidligere Popstars-vinder.

Hun var personlig assistent for Remee, og havde det som blommen i et æg i blitzenes lys. Men alligevel valgte hun at ødelægge sandslottet ved at bestjæle sin chef. Svaret fra Remee kom prompte - Amanda Haslund Andreasen blev fyret, og hvad B.T. erfarer også politimeldt.

- Jeg har tabt mig selv i alt det her. Glemt, hvem jeg er, og hvor jeg kommer fra. Jeg ved, jeg har brug for hjælp. Jeg skal starte i terapi og til psykolog. For det her er ikke, hvem jeg er, sagde hun til B.T. i maj måned efter skandalen.

Men nu er hun inde i jetset-varmen igen. Den tidligere Popstars vinder Jon Nørgaard har valgt at give den 22-årige kvinde en chance mere som artist-manager i sit produktionsselskab Idol Inc.

- Ja det er rigtigt, at vi har ansat Amanda. Hun er ekstrem god til sit arbejde, og det er det, der betyder mest for os, siger han til bt.dk.

Hendes job hos selskabet består i at skulle tage sig af de artister, der er i stalden. Hjælpe dem med at holde orden i deres kalendre, tage sig af deres ønsker og problemer, og få tingene til at gå op i en højere enhed. Og det mener Jon Nørgaard, at hun er i stand til på en så god måde, at det overskygger hendes tidligere fyring.

- Intet retfærdiggør at stjæle. Det vil jeg gerne understrege på det kraftigste. Men folk skal også have en chance mere. Hun har dummet sig, og det er hun klar over. Men jeg har også dummet mig tidligere, og er kommet videre og har bearbejdet det. Hos os er hun pligtopfyldende, og hendes bommert skal ikke ligge hende til last, uden at jeg selvfølgelig på nogen som helst måde er blåøjet, siger han og forklarer, at han selvfølgelig som noget af det første tog en god snak med hende om hvad, der skete tilbage i foråret.

- Jeg snakkede med hende som det første. Det er klart, og jeg er ked af det både på hendes og hans(Remees, red.) vegne. Men hun er altså knivskarp til hendes job, og vi dømmer hende ikke. Her er vi en lille familie, der taler om tingene, og løser eventuelle problemer sammen. Og jeg vil hellere selv opleve hendes arbejde end at dømme hende på fortiden, slår han fast.

Andre læser også