Johnny Hansens nye kæreste Gitte har aldrig haft planer om selv at få børn. Nu bliver hun bonusmor for Johnny Hansens to døtre.

Gitte Mortensen skal nu vænne sig til en helt ny rolle som papmor for Johnny Hansens to døtre, Caroline og Cecilie, der allerede har taget godt imod fars nye kæreste.

Men selv har den 38-årige social- og sundhedsassistent aldrig fået børn, selv om hun bliver beskrevet som en meget omsorgsfuld og menneskekærlig kvinde.

Den tidligere speedway-verdensmester Jan O. Pedersen var kæreste med Gitte Mortensen i tolv år, og de boede sammen i ti år på Fyn. For tre et halvt år siden flyttede de fra hinanden, men i deres lange forhold, fra Gitte Mortensen var 22 til 34 år, var børn aldrig på dagsordenen.

- Vi har ikke planlagt nogensinde at få børn sammen. Og det er jo ikke nogen naturlov, at man skal have børn, siger Jan O. Pedersen, der ikke kan pege på en specifik grund til, at det blev sådan.

- Børn var bare ikke på tapetet. Det kom aldrig på tale og passede ikke ind i vores liv. Hvorfor, hvordan og hvorledes, kan der være mange gode grunde til. Vi havde nok fået det, hvis det var. Men vi var bare ikke derhenne. Så langt nåede vi ikke, hvis man kan sige det sådan, siger den tidligere speedwaykører, der blev verdensmester i 1991. Otte måneder senere sluttede karrieren, da han styrtede og brækkede ryggen. Tre år senere blev han kæreste med Gitte.

Nu er Gitte Mortensens kærlighed faldet på frontfiguren i danseorkestret Kandis. De offentliggjorde tidligere på ugen, at de er blevet kærester, efter de mødtes til en Kandis-koncert i efteråret og mærkede kemien.

Godt modtaget

Her fortalte de også, at pigerne har taget godt imod Gitte. Johnny Hansens svigerinde, Anne Jensen, der er søster til Johnnys afdøde kone, Helle Bekhøj, har da også fortalt til B.T., at hun er overbevist om, at Gitte vil være en god papmor for Cecilie og Caroline på 16 og 12 år.

- Hun har ikke selv børn, men hun virker til at kunne finde ud af det. Hun er god for pigerne,« sagde hun umiddelbart efter offentliggørelsen af den nye kærlighed.

Om Johnny Hansen og Gitte Mortensen har planer om at lave deres egne fælles kviste på stamtræet, er uvist.

Har ikke længere kontakt

Selv om ekskæresten Jan O. Pedersen stadig snakker med Gittes mor, Gritta Mortensen, har han ikke længere kontakt med Gitte og ved ikke, hvad hun drømmer om.

- Om hun har ønsket at få børn, det ved jeg ikke, men det var ikke noget, vi kom ind på. Hvad hun ønsker nu, det ved jeg ikke. Det er så lang tid siden, at vi havde et forhold. Hun har haft andre fyre siden, og hun var 34, da vi gik fra hinanden, så hun kunne sagtens have fået børn derefter, hvis hun havde lyst, siger Jan O. Pedersen, der selv er blevet papfar i et nyt parforhold.

- Jeg er lykkeligt videre i et dejligt parforhold og har aldrig været gladere, end jeg er nu. Jeg har overtaget en faderrolle og er glad for det, siger han.

lij@bt.dk/jaah@bt.dk