Lyt til artiklen

Catherine Zeta-Jones har altid været kendt for sine flotte, kvindelige former. Men de var væk, da skuespilleren gæstede David Letterman-show mandag aften.

Den sorte elegante kjole kunne ikke skjule, at den 40-årige Zeta-Jones, gift med den 25 år ældre Michael Douglas, har tabt sig i ansigtet og fået radmagre arme og ben.

Det har sat gang i spekulationer om, hvorvidt hun presser sig selv for meget arbejdsmæssigt.

Parret er flyttet midlertidigt til New York, fordi Zeta-Jones har fået job på Broadway og for fem uger siden havde en meget succesfuld premiere.

Normalt bor de på Bermuda, og den smukke skuespiller har tidligere udtalt, at hun nyder at bo uden for Los Angeles - netop fordi man så i større grad slipper for spekulationer om sin vægt, tøj eller udseende.

- Når du bor i Los Angeles, kan du ikke gå nogen steder uden at blive kritiseret. Hvad enten det gælder din taske, din vægt eller bumser i ansigtet. Det er ikke det liv, jeg ønsker at leve, udtalte hun forrige år, ifølge seher.no.

Skuespillerens vægt har dog haft for vane at tage nogle gevaldige elevatorture mellem hendes to graviditeter og diverse roller. Hun har selv fortalt, at hun spiste som en hval, da hun var gravid med sin søn Dylan, hvilket man fik set ved selvsyn ved Oscar-uddelingen i 2003.
 
Catherine Zeta-Jones er blandt andet kendt fra roller i 'Zorro' og 'Oceans Eleven'.