Wilbek sætter Niklas Landin på bænken og spørger: Hvad kan I Argentina? Rene Toft Hansen helt klar efter sovs, kartofler og søvn.

Det danske mandskab har som alle andre spillet mange kampe på få dage, men spillerne er helt klar til søndagens opgør mod Argentina. Jesper Nøddesbo har rejst sig og er med igen efter sygdom lørdag, og selv om forsvarskrumtap Rene Toft Hansen har trukket et stort læs, starter han på banen mod Argentina.

- Rene har fået sovs og kartofler og fået sovet lidt, så han er frisk. Og han er jo ikke den eneste, der har spillet meget, siger assistenttræner Peter Bredsdorff-Larsen en time før kampen.

Den danske opskrift mod Argentina:

- De har spillet suverænt og været en stor VM-overraskelse. Vi vil teste dem lidt, så vi starter defensivt i forsvaret og ser, hvad der er tilbage i dem, siger Peter Bredsdorff-Larsen og slår fast, at recepten er som altid.

- Vi skal have masser af tempo ind i kampen, og vi skal gerne have bolden så lidt som muligt. Vi skal spille hurtigt, så de ikke får held med deres offensive forsvar. 

Niklas Landin må tage plads på bænken efter sin fantomkamp mod Polen. Danmark åbner med Søren Rasmussen på mål, Anders Eggert og Lasse Svan Hansen på fløjene, mens de fire midterste i forsvaret er Mikkel Hansen, Rene Toft Hansen, Mads Christiansen og Kasper Nielsen. Bo Spellerberg skifter med Kasper Nielsen, når Danmark skal i angreb.

Kampen begynder kl. 20.15 i Malmø Arena og kan følges live på sporten.dk