Jonas Wind, Kasper Dolberg, Rasmus Højlund.

På papiret kunne det næsten ikke blive mere indbydende med tre så formstærke danske landsholdsangribere på banen på samme tid fra start i Parken.

Men resultatet af Kasper Hjulmands overraskende offensive satsning var - trods den danske 3-1-sejr over Kasakhstan - ikke lutter positiv.

Det mener landstræneren selv, som forholder sig kritisk over for sit angrebseksperimentet, hvor Wind lå lige bag de to blonde angriber, hvilket skulle have resulteret i et bombardement af Kasakhstans felt. 

»Vi har gjort det før. Vi har tit spillet på den måde. Når vi har så gode angribere, som er så varme, og en bane, hvor man ikke kan forvente et flydende spil, hvor vi kan kombinere os igennem, og kantspil, som vi ikke har fået nok ud af i de seneste par kampe, så tænkte jeg, at vi skulle have lidt rabalder med en masse bolde ind i feltet,« siger Hjulmand, og fælder dom:

»Der var ting, der lykkedes, og ting, der ikke lykkedes. I den første halve time var der ikke noget, der lykkedes - heller ikke det her projekt. Men jeg synes, det blev bedre og bedre. Og i anden halvleg får vi spillet Jonas (Wind, red.) bedre ind i mellemrummet. Det blev bedre, men der var et tilløb til, at det blev bedre,« siger landstræneren efter sejren i Parken, som ikke just var i den kønne afdeling.

»Efter 25 minutters spil var jeg ved at lave det hele om. Det gik for langsomt med boldtempoet. Spillet var ikke flydende. Der var jeg slet, slet ikke tilfreds med spil.« 

Hjulmand endte dog med at være tilfreds med den danske præstation efter den dårlige start.

»Det var en fortjent sejr, ikke alt var perfekt, men vi skal fejre og så se frem mod næste kamp. Vi skal vinde de sidste tre kampe, det er vores mål, vi vil vise, at vi er det bedste hold i gruppen. Hver eneste mål og clean sheet og sejr er vigtig for holdet. Der er også seedning at tænke på,« siger han.

Næste opgave for Danmark er udebanekampen mod San Marino I EM-kvalifikationen på tirsdag.