Endnu en gang slår Liverpools manager, Brendan Rodgers fast, at han ikke har i sinde at sælge angriberen Luis Suarez, og at ingen klubber har været i nærheden af at byde nok for Suarez.

Så længe, at buddene på Suarez ikke kommer bare tæt på, hvad Liverpool kræver for ham, så er der ingen grund til at spekulere i angriberens fremtid. Suarez bliver i Liverpool, lyder det fra manager Brendan Rodgers.

- Der har været mange spekulationer efter sæsonafslutningen, men virkeligheden er, at han er en spiller, der er meget værdsat i Liverpool, og medmindre der kommer et bud, der er i nærheden af hans værdi, er der intet at overveje, siger han til Sky Sports.

I sidste uge afviste Liverpool et bud på omkring 300 mio. kr. fra Arsenal, og indtil videre har Liverpool ikke modtaget et bud, der er tæt på at være i nærheden af det ønskede. Rodgers vil ikke ud med, hvad Liverpool kræver, og han understreger samtidig, at det rette bud ikke er ensbetydende med, at han vil sælge.

- Jeg sagde ikke, at vi ville sælge ham. Jeg sagde, at alle spillere har en værdi. Det betyder ikke, at vi bliver nødt til at sælge dem, siger han.

Luiz Suarez har holdt ferie efter Confederations Cup og stødte først søndag til resten af holdkammeraterne på Liverpools træningslejr i Australien. Inden for de næste par uger vil Brendan Rodgers tage en snak med Suarez, der stadig har tre år tilbage af sin kontrakt med Liverpool.

- Han er med i træningen i dag med alle de andre spillere, og over de næste par uger vil vi snakke sammen. Vi snakker sammen på et tidspunkt, lige som jeg gør med alle andre spillere, siger han.

Liverpool starter sæsonen på hjemmebane mod Stoke den 17. august.