Hun er lige røget ud af 'Vild med dans', hvilket i den grad ærgrer hende. Alligevel stråler den danske sangerinde fra The Raveonettes i disse dage om kap med oktobersolen.

Det er der en helt særlig grund til. Og samtlige håbefulde mænd, der har set 'Vild med dans' udelukkende for at nyde den høje, blonde sangerinde, kan lige så godt forberede sig på en skuffelse.

Sharin Foo er nemlig nyforelsket. På den herlige skønne, boblende måde, hvor sommerfuglene flagrer i maven, og kinderne bliver lyserøde, når den omtalte bliver nævnt.

Den karismatiske sangerinde vil dog ikke ud med, hvem han er, eller hvad han hedder, for det kun er en måneds tid siden, at hun pludselig og helt uventet blev forelsket igen.

»Det er så vidunderligt. Jeg er fuld af forundring. Og taknemmelighed,« siger hun, mens smilet bare vokser, jo mere hun taler om sin nye kærlighed.

Kærlighed og forelskelse var ellers slet ikke en del af den nærmeste fremtid for den platinblonde sangerinde med den knivskarpe pagefrisure.

Indtil for en måneds tid siden var hun stadig i gang med at slikke sårene efter bruddet fra sin amerikanske musikermand, Greg Edwards, som hun har dannet par med siden 2005 og har den syv-årige datter Molly med. Og selv bruddet skete i gensidig forståelse, så lægger 41-årige Sharin Foo ikke skjul på, at det har gjort rigtig ondt.

»Jeg synes, det er helt vildt, at jeg kunne overleve. Jeg har det stadig sådan: 'Wauw, jeg overlevede det!', for det er det voldsomste, jeg nogensinde har oplevet. For på trods af det var en fælles beslutning, har jeg følt det som om, jeg ikke har slået til,« siger hun.

Nødtvungent fortæller hun, at den nye kærlighed er dansk, og at hun har mødt ham i USA. Men at han ikke befinder sig over there i disse dage.

»Han kommer tilbage til L.A. ligesom jeg. Vi kan bo forskellige steder, selv om han ikke er i den samme branche som mig,« fortæller hun, mens hendes kinder farves lyserøde som en 14-årig nyforelsket teenager.

Datteren Molly, som har været med i Danmark, mens hendes mor har deltaget i 'Vild med dans', har endnu ikke fået noget at vide om den nye mand. Det er også af hensynet til datteren, at Sharin Foo ikke vil rykke ud med sproget om, hvem den nye mand i hendes liv er.

Og samtidig ligger skilsmissen heller ikke så langt tilbage, at hun har glemt, hvordan den rystede hende.

»Jeg kan godt mærke, at jeg er traumatiseret, fordi jeg er blevet rystet i min grundvold i forhold til, hvad det betyder at have romantisk kærlighed. Der er nogle fundamentale ting, hvor jeg kan mærke, at jeg skal have bygget min tro på kærligheden op igen. Derfor er det med lidt forsigtige skridt, jeg 'kaster' mig ud i det,« forklarer hun.

Men selv om Sharin Foo passer på sit hjerte, så har hun opdaget forskellen på at have en dansk mand i sit liv i forhold til at have en amerikansk.

»Det er meget vidunderligt at møde en, der er dansk. For vi har så mange fælles referencer, der gør, at det bare føles så hjemligt. Og trygt. Og selv om jeg taler utrolig godt engelsk, så udtrykker jeg mig helt præcist på dansk,« smiler hun, som kun nyforelskede gør, og tilføjer:

»Jeg er fuld af forundring over det hele.«