Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Folkemødet, der i disse dage bliver afholdt på Bornholm, er ikke bare en fest for demokratiet. Det er også en fest for kendte tv-værter, der henter velbetalte bijob hjem, når de bliver hyret til at kaste glans over arrangementer som ordstyrer.

BT har fået indsigt i, hvad en række kendte tv-værter får i løn på Folkemødet. Det er muligt at få indsigt i de aftaler, hvor regningen bliver sendt til organisationer eller lignende, der er finansieret med skattekroner. Kortlægningen viser, at Anders Lund Madsen, Mads Steffensen og Clement Kjersgaard topper listen over de bedst betalte værter på Folkemødet, der bliver afholdt på Bornholm.

Anders Lund Madsen, der er aktuel i DR-programmet 'Brdr. Madsens tidsrejse', ligger helt i top med en hyre på 30.750 kroner for at styre en 45 minutter lang debat hos EU-DK Support, som Uddannelses og Forskningsministeriet står bag.

Men Madsen, Steffensen og Kjersgaard er langtfra de eneste kendte tv-værter, der har gyldne bijob i forbindelse med Folkemødet på Bornholm. Det kan du læse mere om i BT lørdag. 

Andre læser også