Michelle Andersen er den ældste af de ti sammenbragte børn i familien, der er centrum i Brønderslev-sagen. Nu fortæller hun om at frygte for sit liv efter dommen, som gør, at hun måske kan stå ansigt til ansigt med sin far igen om blot fem til syv år.

I studiet i DR's Aftenshowet tog den ældste datter i Brønderslev-sagen, Michelle Andersen, mandag aften plads for at fortælle om omstødelsen af sin fars første dom, som lød på tidsubestemt forvaring til faren.

- Jeg blev bange og ked af det, siger Michelle Andersen i studiet og forklarer, at hun frygter for at faren, hvis han bliver løsladt, vil tage hævn over hende, for at hun startede hele sagen, da hun gik til politiet tilbage i februar 2010 og fortalte om de gentagene overgreb af både seksuel og voldelig karakter, som hendes far gennem tre år havde udsat hende for.


LÆS OGSÅ:


Den 15. december blev dommen ved Landsretten ændret til fængsel i 11 år til faren.

Under retssagerne er det kommet frem, at den ældste datter er blevet tisset på, sat til at grave sin egen grav og tvunget til seksuelt samkvem med en hest.

Og det er også en tydeligt påvirket 22-årig pige, der sidder i stolen i Aftenshowet. Hun fortæller, at hun er bange for, at hendes far vil slå hende ihjel og på spørgsmålet om hvorfor, svarer hun:

- Nok hans temperament og nogle af alle de ting, jeg er blevet udsat for af ham før.

Den lempede dom blev af Landsretten begrundet med, at man ikke mener, at Michelles far er til skade for andre end sine egne børn. Men den begrundelse forstår Michelle ikke.


LÆS OGSÅ:


- Det burde også være slemt nok, siger hun og fortæller, at hun absolut ingen sympati føler for sin far.

- Han har ødelagt mit liv nok.