Kort efter Louise Hvidtfeldt fødte sin datter, blev datteren, Calina, ramt af RS-virus, som hun var tæt på at dø af.

Calina nåede kun at have en normal tilværelse i to måneder, før coronavirussen gjorde sit indtog i Danmark. Ængstelig for, at datteren igen skulle rammes af en virus, der kunne sætte hende i livsfare, isolerede Louise Hvidtfeldt sig totalt med familien.

For Louise Hvidtfeldt blev hverken den første graviditet, hvor hun blandt andet blev ramt af flere blodpropper i lungerne, eller den første barsel, hvor landet var lukket ned, og hun var isoleret fra alle, derfor langtfra, som hun havde drømt om.

Louises bedste veninde, Mette Sjøgreen, har stået på sidelinjen og været fuld af beundring over sin veninde, og derfor mener Mette, at Louise fortjener en overraskelse.

Det var en tydeligt overrasket Louise Hvidtfeldt, der åbnede døren for sin veninde.
Det var en tydeligt overrasket Louise Hvidtfeldt, der åbnede døren for sin veninde. Foto: Camilla Bøgeholt Lund
Vis mere

Mette Sjøgreen skrev til B.T., fordi vi sammen med vores brugere har sat os for at påskønne og takke dem, som coronakrisen har været særlig hård ved. Mette skrev blandt andet:

'Hun har det svært, men kæmper alt, hun kan, for at få det bedre, og hun er den bedste mor for sin datter på trods af, situationen slet ikke er, som hun havde regnet med. Hun fortjener kærlighed, fordi hun har været så meget igennem på kort tid.'

De to veninder kunne godt bruge noget kvalitetstid sammen uden babyer, og derfor har hun sat sig for at overraske hende med en shoppetur givet af Rødovre Centrum.

Louise forventede på ingen måde venindens besøg, og du kan se, hvordan hun reagerede på overraskelsen, øverst i videoen.