KØB PLUS!

162.700 er ledige: Her er jobbene danskerne ikke gider

Danskerne er et forkælet folkefærd, der er bange for at tage fat. Selv i en omfattende og langvarig økonomisk krise, og med 162.700 arbejdsløse, er der job, som danskerne styrer langt udenom.

Sådan lyder det nu fra en række organisationer og arbejdsgivere, der beskæftiger mennesker, som står tidligt op, bliver beskidte og hver dag udfører fysisk hårdt arbejde for at tjene til føden.

- Det kan være rengøringsjob, omdeling af aviser og reklamer eller at sidde ved kassen i et supermarked. Der er nok heller ikke så mange, der har lyst til at komme ud og passe grise, siger Britt Flamgaard, centerleder på Jobcenter Lolland.

Hårdt arbejde
Efter den stormfulde debat om kontanthjælpsmodtagerne Mette Hansen og Robert Nielsen har BT taget temperaturen på en række brancher, hvor der er job at få, men hvor ingen eller få danskere søger hen.

Det handler f.eks. om job som stuepige, avisbud, rengøringsassistent og som medhjælper i en grisestald. Og en arbejdsgiver er ikke bleg for at kalde danskerne ‘dovne’.

- Danskerne er for dovne til at være stuepiger - det er hårdt arbejde. Vi har i løbet af det sidste halve år ansat 150 mennesker, men vi har ikke fået en eneste ansøgning fra en dansker, siger Brian Holmboe, driftsdirektør i firmaet De 5 Stjerner, der ansætter stuepiger, som arbejder på hoteller i København.

Hos Horesta, brancheorganisationen for hoteller og restauranter, undrer direktør Katia Østergaard sig over, at stort set ingen danskere er klar til at tage fat som stuepiger.

- Det kan virke paradoksalt, når der er så mange arbejdsløse, siger hun.

Stuepigen

Rufina Mercado, 50 år, fra Filippinerne, ansat som stuepige hos Scandic Copenhagen, bor i alene Solrød Strand, har to voksne børn. I Danmark siden 1999. Der er 35 stuepiger på hotellet - ingen af dem er danske. På hotellet kan man ikke huske, hvornår man sidst har modtaget en ansøgning fra en dansker, der ville være stuepige.

Hvorfor har du taget jobbet som stuepige?

- Jeg har arbejdet som stuepige her siden 2004. Det var en veninde, der fik mig ind. Inden jeg kom her, gjorde jeg rent på en ambassade, men det her er mit første fuldtidsjob i Danmark. Forhåbentlig har jeg det mange år endnu.

Hvad synes du om jobbet?

- Jobbet er fantastisk, men det er hårdt. Sammenlignet med faglært arbejde er lønnen ikke så høj, men jeg tjener nok til, at jeg kan sende penge hjem hver måned. Det handler om, hvordan man bruger pengene. Jeg kan sagtens leve for de 13.000 kr., som jeg har.

Hvorfor tror du, at danskerne ikke gider det job?

 - Det er hårdt fysisk arbejde, og man begynder tidligt om morgenen. Jeg ordner 24 værelser hver dag, men hvis man begynder dagen med et smil, så går det altid. Vi stuepiger har det godt sammen, og vi er gode til at støtte hinanden.

KØB BT FREDAG OG MØD OGSÅ ANDRE DER HAR JOB DANSKERNE IKKE VIL HAVE:
- Alexandra passer grise
- George er avisbud
- Shenay er rengøringsassistent

Hvad tænker du er årsagen til, at jobbene ikke bliver besat af danskere? Er det noget, der skal gøres noget ved? Deltag i debatten herunder. (Virker desværre ikke på mobiltelefon.)

Din kommentar

Kommentarer

Vil gerne, folk vil bare ik have mig

Skrevet af Heidi Madsen, Mandag den 3. marts 2014, 18:00

Jeg vil gerne prøve at uddanne mig som stuepige.
Problemet for mig er, at folk ik vil have mig.

Alle hoteller og lignende ligger ovre i København, det er en meget lang og dyr rejse for mig.

De er også al for pylrende/bange selv pga. jeg lider af epilepsi, men det er sjældent at det går galt, selvom jeg har taget hårdt fat i mine sidste 'jobs'..
Så på dette punkt er de også selv ude om det

Rengøringsmanden fra Odense

Skrevet af Rengøringsmanden, Mandag den 25. februar 2013, 19:20

Jeg tjerner 3 gange mere idag på rengøringsarbejde end jeg tjenet dengang hvor jeg arbejde i pænt tøj i en sølle tøj butik det er godt nok dårligt betalt.

Har man brug for penge til et firma eller noget andet fedt så er rengøring en nem vej hvis ellers gider og arbejde og bruge et par år på det.

Glem alt om en skide fine uddannelse start på rengøring får 2-3 jobs og spar pengene op start dit eget firma eller spar op til pilot uddannelse 5 år så kan du betale din pilot skole og det koster ikke så meget island er billigst og grønland det koster 450.000 kr så bliver du uddannet pilot til en super 747 jumbojet. Så det er halv pris bagefter kan du så grine af dine skide venner som ikke er blevet til noget endnu

Så rengøring er nøglen til mange andre store drømme du kan spare op hurtigt til dit eget film eller musik studie til pris 500.000 kr. Så ejer du jo et super firma så jeg synes kun rengøring har været godt for mig idag har jeg stor ny lejlighed og kæmpe musik studie og en drøm om og blive pilot hvis jeg vil kan jeg godt spare resten op nemt musik salg og produktion på nettet og rengøringsarbejde ved siden af så der er muligheder nok for og nå sit mål i livet husk du må ikke være slap det kræver din power og det giver også ondt i rykken og smeter ud på cyklen i stormvejr og regnvejr og i vinter vejr ;-) du har ikke brug for bil nej nej kun en cykel og et værelse og en klokradio så du kan møde til tiden ellers bliver du fyret hurtigt. Håber det hjælper med lidt hjælp

Vi vil ha mere i løn for hårdt arbejde

Skrevet af Rengøringsmanden ;-), Mandag den 25. februar 2013, 18:50

Vi vil ha mere i løn for hårdt arbejde vi beder staten om og kig på lønen skal op ved hårdt arbejde ved rengøring dem som sætter ned på en stol og slapper af skal ned i løn kaffe damer de skal ned i løn altså dem i flot tøj de laver ingenting så hvorfor betaler man så meget for dem ??? det ønsker vi alle sammen at det skal laves om så det er hårdt arbejde man skal betale mest for og ikke nemt let arbejde.

Rengøring er et godt arbejde ;-)

Skrevet af Rengøringsmanden ;-), Mandag den 25. februar 2013, 18:37

For og få et rengøringsjob skal man være klar til og arbejde fra tidlig morgen mandag til fredag hverdag man skal også ha erfaring ellers bliver det nok svært og få et arbejde idag rengøringsselskaber ansætter ikke dovne piger altså dem med flot hår og makeup de kan nemlig ikke arbejde disse piger passer bedre til og modtage SU og kontanthjælp disse personer kan ikke bruges de dur ikke så dem springer man over når de sender ansøgninger.

Jeg tjenet 28,500 kr hos et rengøringsfirma og 12,500 kr ved et andet rengøringsfirma hver måned. Ja man skal da arbejde både dag og nat og weekend for og opnå dette beløb på 40,000 kr pr måned. Damer kan ikke bruges til dette da det her kræver power og det har damer ikke nok af derfor tjerner de aldrig 40,000 kr på rengøring pr måned.

Så det kan nemt lad sig gøre hvis man vil ;-)

Men i er jo dovne så alt er umuligt for jer forkælet idoter med sut flasker og flot tøj og i kommer aldrig videre det kræver nok for og blive noget.

Udbud og efterspørgsel

Skrevet af Jens, Søndag den 24. februar 2013, 18:53

Det er meget enkelt: Er der jobs, at danskerne ikke gider - så er det fordi, at lønnen er for lav. Giv mere i løn - så skal de nok blive besat. Og tilsvarende, så burde dem i eftertragtede stillinger, som ikke er noget besvær i at få besat, gå NED i løn! Der findes masser af stillinger, der intet problem er at få besat, og hvor lønnen derfor må antages at være for høj.

Noget er helt galt, hvis man vil bruge kontanthjælpsmodtagere og arbejdsløse, til de jobs, som andre ikke vil udføre. Det ødelægger fuldstændigt markedsmekanismen, og forhindrer at lønnen indstiller sig efter det, som den skal være, for at nogle vil udføre jobbet.

Jeg foreslår, at man nedsætter lønnen, for alle der har jobs, der er nemt at besætte. Og bruger de sparede lønninger, til de jobs, der ikke kan besættes. Kun på den måde, udbetales en retfærdig løn, der svarer til jobbets krav. Simpel fornuft.

Bruges kontanthjælpsmodtagere og andre, til at udføre arbejde, der reelt burde betales meget mere for, fordi at ingen vil udføre det, så ødelægges totalt de økonomiske mekanismer i vort samfund. Og vi ender i kommunismens altødelæggende kollaps.

jeg har søgt over 1000 regørings job på hoteller

Skrevet af Lis, Mandag den 24. december 2012, 20:59

Jeg har da søgt over 1000 rengørings job på hoteller og i rengøringsfirmaer men jeg har ikke fået et eneste job ud af det ?

Rengørins firmaerne og hoteller tilnyder kun deltids job og en sulte løn som man som dansker ikke kan leve af.

Ligeså snart de får ansøgninger fra danskere sorterer de dem fra,fordi danskere kræver en ordentlig løn og ordentlige vilkår plus rettigheder.
Det gør østeuropæer og filipinere ikke de acceptere en lav løn og dårlig vilkår plus at de finder sig i ikke at have nogle rettigheder.
Det er den rene sandhed.

Arbejdsgivere eller (kapitalistsvin) som de også kaldes har kun penge i hovedet.

De skal jo beskylde danskerne for at være dovne,som undskyldning for at udnytte og underbetale østeuropæer og filipinere.

Det er jo alle de kapitalistsvin som har mange penge som udnytter og tramper på alle de fattige,det er derfor at at et gammelt rigt kapitalist svin fra hellerup kan slippe asted med at voldtage en fattig au pair pige fra filipinerne.

Dine holdninger forhindrer dig i at få job

Skrevet af Carl, Tirsdag den 26. februar 2013, 16:05

Hvis du har den unuancerede holdning, at arbejdsgivere er kapitalistsvin, der kun har penge i hovedet og udnytter og tramper på alle de fattige, så kan jeg godt forestille mig din attitude når du søger job - og dermed årsagen til, at du ikke får det...

Klart ingen gider rengøring

Skrevet af Per, Søndag den 23. december 2012, 14:37

Inde for rengøring, prøv at kigge på job opslagene og de timer de kun tilbyder de danske statsborgere i dag. Timerne er så sindssygt få, at selv en kontanthjælps modtager der ikke er forsøger, får mere udbetalt om måneden.
Er der så noget at sige til at en kontanthjælp eller dagpenge modtager ikke gider at søge sådan et job, når det kan betyde at vedkommende vil gå helt op til 50% ned i indkomst om måneden og derved rode sig ud i gevaldige finansielle problemer ?

Jeg har selv arbejdet inde for rengøring, men det var på 33 timer om ugen, jeg havde da heller ikke orket at arbejde med rengøring, hvis timerne havde være mindre end det, for man skal jo også kunne få økonomien til at løbe rundt med så dyrt som alting er her landet med bare at have et sted at bo og få mad på bordet hver dag.

At vi så ved at rengøringsbranchen også er korrupt med underbetalte østarbejdere hjælper bestemt heller ikke på, at branchen har fået et yderst dårligt ry. For fuldtids stillingerne går hovedsagligt til dem i stedet for danske statsborgere.

Om at gide arbejde og og om det betaler sig .

Skrevet af Helge A, Lørdag den 22. december 2012, 18:00

Det er sku da klart der ikke bliver gjort noget effektivt ved det i Tinget, S-SF er bange for at miste stemmer til næste valg, især
når der er udsigt til at 'U-dulighedslisten' ser ud til at gå frem igen ved næste valg, det kan vel tolkes sådan at jo flere der er på overførsel jo flere stemmer går der til liste øv. Bjarne Corydon og Mette Frederiksen siger begge at det skal kunne betale sig at arbejde, men tør de at gøre noget ved det! nej det er snak, snak.
BT skriver at der er 1,8 mill fuldtidsbeskæftigede, resten er enten deltidsbeskæftigede, pensionister, børn eller på anden overførsel, det skriger jo til himlen!

Empati og næstekærlighed

Skrevet af Helge A, Søndag den 23. december 2012, 04:22

Harald Blåtand, Du er simpelthen for dum at høre på...
Selvfølgelig skal vi have empati og næstekærlighed, men desvære kan vi ikke leve af det alene, nogen skal jo tjene penge til dem der er på overførsel og 1.8 mill. personer er ikke nok, det er 1/3 af den danske befolkning, hvis ikke du kan forstå det, så er du for dum, måske er det dig selv der skulle have et 'spark i røven'!

Kan vi ikke blive fri for at høre på de lede svin!!!

Skrevet af Harald Blåtand, Lørdag den 22. december 2012, 00:35

Kuglestøderen og Ulla Tørfisk er de 2 mest usympatiske personer i det her land, som hverken har empati eller næstekærlighed for de grupper som har det allersværest i det her samfund. De skulle begge to have et spark i røven. Jeg er simpelthen dødtræt af at høre dem udtale sig i medierne...De er desuden begge to på overførsel!

BT Er venstres forlængede arm. Boykot lorteavisen!!

Skrevet af Harald, Fredag den 21. december 2012, 22:43

Selv til ufaglærte job får de flere hundrede ansøgninger, så det passer ikke en pind. Det er arbejdsgiveren som vil have den billigste arbejdskraft til at arbejde under elendige arbejdsvilkår. Hvorfor fyre man danske chaufører for at ansætte østeuropæere. Det har noget at gøre med køre hviletidsregler, som ikke bliver overholdt af østeuropæere og det bliver i den sidste ende dødsensfarligt for almindelige bilister på vejene + usle lønninger som man ikke kan leve for i Danmark.

Politikere og akademia som rollemodeller

Skrevet af Erik, Fredag den 21. december 2012, 22:08

Selvfølgelig vil vi ikke have de jobs. Hvorfor skulle vi tage hårde jobs for små penge, når vore idealer er grådige og forlanger at blive betalt fyrsteligt for en ringe indsats?
Når en dyrtbetalt djøf'er i Magisterne Pensionskasse håner en tankpasser i Nørre Vissing, ved vi hvor landet ligger.

Løn

Skrevet af Niels Hermansen, Fredag den 21. december 2012, 21:07

Danskere vil søge alle job, hvis lønnen er til det. Så i princippet kan vi nok få udlændinge til at passe alle job.

Ser man det.

Skrevet af Nåmen, Fredag den 21. december 2012, 20:55

Jeg kan,sagtens leve for 13.000?
Så har du heller ikke en husleje på 10.000kr?
Og yderligere enorme transportudgifter.Og så spiser du ej heller,og fryser om vinteren,eller,bor du i et kæmpekollectiv,med 50 andre,til leje hos en hyggelig onkel Danmark.
Vi har f,ndme ikke kæmpet igennem generationer,for at ende op,med at blive plyndret af Technokratiet.
Ja,Cepos Mærsk Banske Dank? Thorning,Riis Saxofonika,Natonikanonen,, Fogh WMD???Hvor er de,under Bush?,Labour Corydon,Snigdørs Holger Pestsvager vi læser også Zerohedge??,hvor er demokratiet blevet af?Og ps Hvor f.nden blev far her af.Havde nær glemt ham 7,7%i skat fattigmanden,dingdonginotten.
Nu må i f,ndme vågne op.
Dette er lige så dumt som,163.000 doctors in US recommed??????
Camel,der dømt total solformørkelse på denne planet:
Mennesket ryger,på grund af en person og hans samarbejde med America Tobacco Edward Bernays,Freuds nevø dobbelt nevø,ovenikøbet,ingen sammenklang,?Oh yes,propaganda er sangen,omdøbt til det nok så sindrige navn:Public Relation,lyder som bekendtskab=relation,you figure that one out!

så kom dog med det

Skrevet af Peter Nielsen, Fredag den 21. december 2012, 20:51

som om vi ikke gider at arbejdet det er det værste jeg har hørt længe sikke en opfattelse
rengørings arbejdet kræver man skal ha kursuser og hosta råber op de ikke kan få tjerne ect.. det er måske beder i københavn for her nede i sønderjylland har der ikke været noget problem
og så de akutjob der køre her nede er mest læger/sygeplejsker og ander højt udd. nu er jeg selv kun udd inden for produktion og den slags stillinger har jeg ikke en mulighed for at ku søger da jeg mangler de ting der skal til så noget møg at virksomheder kan bruger dem under akutjob ordningen bare for at få de 25.000 kr de kan få vis de beholder en person i et år. og tager man del tid stillinger bliver man straffet når man kommer på dagpenge igen samtidlig med man får svære og svære ved at få tingene til at løbe rundt minder tid = minder penge man skal betale sine udgifter af og ikke nok med det flere og flere virksomheder flytter også store dele af deres produktion til lande som polen og ander lavt lønde områder de sku til at vågne op der over og gå ned i deres løn de får sku for meget for at sider der over

Heksejagten

Skrevet af J.A., Fredag den 21. december 2012, 20:50

Det var Lars Løkke Rasmussen, Claus Hjort Frederiksen der start heksejagten da de var i regringe, og så gjord at folk uden uddannede og kortuddannede miste deres muligheder for at kunne få er job, for de var kun noget værd som billige og gratis arbejdskraft, det var også dem der fil indført aktiveres job, hvor det er staten der betale den fuld løn, så arbejdgive er nu forvent med folk uden uddannede og med kortuddannede dem kan få gratis.

Det var også under VKO at de gule fagforeninger blive gjort lovlig, det var Anders Fogh Rasmussen der fik østlande ind i EU, vi mærker bare resultatet af 10 års borgerligt styre, hvor der blive gjord alt for at smadre den dansk model, det var også VKO der ikke ønske at sætte en fattigdomsgrænse eller hvor lav en mindsteløn kan være.

For de borgerlige partier er det ikke plads folk uden uddannede og kortuddannede i det dansk samfund, de har nemlige ikke bidraget nok ved at havde tage en højre uddannede, og derved er de dømt ude af fremtiden Danmark, og de har ingen ret til at komme forlange noget hjælp, det er jo ikke alle folk i Danmark der har evnen til at kunne få en højer uddannelse eller har en handicap, dette se bl.a. ved at man nu er ved at tage penge fra de handicap som ikke skal regne med at kunne få nogle hjælp i fremtiden, det ville sige at man er ved at del samfundet op i to, en gruppe med en høj løn og en gruppe der ingen ting har.

Ogbåde denne regering og den forrige regering, siger det helt klart til folk uden uddannede og kortuddannede, der er ingen penge eller hjælp at få i fremtiden, og hvis de skal haven et job, så blive det en mindsteløn ned til 10 kr. om en arbejdsuge på over 52 timer, igen krav på ferien eller fridage.

Jeg siger velkomme til fremtiden Danmark, og velkomme til taber gruppen, som ene og alene har betalt for den økomisk krise.

udnyttelse

Skrevet af jesper j, Fredag den 21. december 2012, 19:24

De udnytter de fremmedes arbejdskraft giver dem for lidt i løn og slider dem ned, bagefter kan vi andre så betale regningen for ovenstående job i form af alt for tidlig nedslidning.

Ja,

Skrevet af G. Olsen, Fredag den 21. december 2012, 19:07

uden uddannelse og uden job fortjener man ikke at leve på 1. klasse. Og heller ikke på 2. eller 3. Så alle de der nasser på os med arbejde: ud og skovle sne, rydde grøftekanter, feje gader. Bare et eller andet I kan klare. Og hold op med at pive om jeres børn, ingen ferie, og ikke råd til at holde jul. Skær ned på smøgerne, bajerne og slik og chips og colaer hver eneste dag. Tag jer sammen.

Manglende forståelse af sammenhængen? ...

Skrevet af Poul Erik, Fredag den 21. december 2012, 19:48

Og hvad så med alle dem der HAR uddannelse, måske endda flere uddannelser (faglige og akademiske), efteruddannelser osv. og som er omstillingsparate, men som også har en økonomi der skal hænge sammen, med afdrag på huset, lys og varme, små- eller teenagebørn derhjemme ... arbejdsløshed rammer bredt, og jeg tror bestemt ikke der er nogen der som arbejdsløs forventer et liv på 1. klasse - men et anstændigt liv, hvor der er råd til sund mad hver dag, hvor der er sikkerhed for at hjemmet kan beholdes (ingen kan sælge huse/lejligheder for tiden uden store tab, vel?) - og det er immervæk ret svært at klare alle de forpligtelser, hvis økonomien er skruet sammen om en væsentligt højere indtægt end lavest mulige løn som ufaglært.

Tag dig sammen, og lad være med at pive over at du bidrager til at holde familier flydende, men dog ikke sejlende for fuld skrue, indtil krisen forhåbentlig snart aftager. Gå ud og brug løs af dine penge. Det skaber omsætning i samfundet, og dermed også arbejdspladser.

Din kommentar om smøger, bajere, chips og cola er fantastisk rammende - for det er selvfølgelig sådan alle arbejdsløse underholder og indtager føde. Come on ...

Poul Erik - Hvor er det bare...

Skrevet af RM, Fredag den 21. december 2012, 20:49

godt sagt!!!

Så overskriften - Her er jobbene ingen gider have - og tænkte æv æv og atter æv.

Nu er det åbenbart hetztetid igen igen og atter igen.

BT har stadig ikke lavet den liste der er spurgt efter de andre gange de har sat gang i hetzen.

Det er jo også en genbrugsartikel, og intet har vel ændret sig siden den sidst blev brugt.

Skovle sne... Der er vist nogen, som ikke har lagt mærke til, at man bruger andet end skovle her i 2012. Tror ikke der er nok arbejde til alle ved det.

Det samme gælder de gader der bliver fejet - man bruger maskiner i disse tider. Og, kommunen kan vist ikke ansætte alle ledige til gadefejning.

Der er vist ansættelsesstop i mange kommuner.

Nå nej, havde egentlig besluttet, ikke at kommentere denne gang - det gør jo ikke nogen forskel. De snævertsynede kan alligevel ikke se andet end det de har valgt at se.

Godt de ikke er jobsøgende, for så skal man være omstillingsparat, forandringparat, fleksibel, kunne håndtere kundernes forskellighed, serviceminded, åben for nye input og en helt masse andet.

Åh nej, jeg er arbejdsløs/langtidsledig/akut-pakke-1+2+3-borger - og - ååååh nej - jeg kan ikke lide øl!!! Og, det er koldt, så jeg gider ikke sidde på bænken ned på hjørnet hele dagen.

Nå, det er jo ikke særligt specielt - sådan er der mange der har det.

Således alt såre godt !!!

Skrevet af Niels, Fredag den 21. december 2012, 18:42

Det er ikke os er skal arbejde for dem, - de skal arbejde for os ! ... det vil de vist også med glæde, for aldrig har de tjent så mange penge. Dog forekommer personer fra mellemøsten at have en opfattelse af sig selv som overlegne og er kun indstillet på, at sidde med fødderne oppe på bordet og hænderne foldet bag nakken og vi skal forsørge dem, men det er vel kun indtil næste valg, så må de ud og bestille noget, - finde deres rette plads.

ja, det er useriøst

Skrevet af Birgitte Nielsen, Fredag den 21. december 2012, 18:37

Man kan eksempelvis ikke få job inden for rengøringsbranchen medmindre man har forskellige kurser.
I skriver 13.000 kr. - men er det før eller efter skat ? det må være efter skat, da der er tale om fuldtidsjob her. Masser af mennesker klarer sig for 13.000 kr. efter skat her i Danmark, imens de arbejder.

Jeg synes ikke man skal skyde på de arbejdsløse og deres ulykkelige og i forvejen pinefulde situation. Og slet ikke med løst krudt. Bemærk lige i artiklen, at stuepigen var "skaffet" ind, så det er åbenbart ikke lige til at få stuepigejob.

Grunde

Skrevet af Melissa, Fredag den 21. december 2012, 18:32

Jeg kan tænke mig at det handler om de dårlige arbejdsforhold når danskere ikke vil tage jobbene. Når lønnen er for lav og du ved at du hurtigt bliver slidt op... så tænker en normal dansker at det kunne være en idé at presse de arbejdsgivere til bedre arbejdsforhold. Det lykkes så ikke helt når der kommer folk ude fra som gerne vil tage jobbene.

Jeg har selv arbejdet med rengøring og oplevede lynhurtigt at få ondt i ryggen - så det er ikke et job jeg vil søge igen.
Jeg har arbejdet ved kassen og ud over sure kunder og igen, en ringe både løn og arbejdstid, fik jeg ondt i skulderen.
Avisbud er typisk ikke et fuldtidsjob og når det ikke er det, så går lønnen jo typisk bare hen og modregnes i den anden understøttelse man evt. får. Det gør det til en dum idé for en arbejdsløs at tage den slags job.

Det har jo sine grunde at der er jobs som folk ikke vil tage. De ufaglærte job har typisk en kæmpe hage i og med at medarbejderen så nemt kan skiftes ud - så gøres der ikke noget ved dårlige arbejdsforhold og dårlig løn. Gør noget ved de ting og voila, så tror jeg på ar danskerne igen vil søge de job.

Hvor useriøst

Skrevet af Per Nielsen, Fredag den 21. december 2012, 17:47

Og efter denne artikel kan man konstatere at arbejdsgiverne er BTs kilde til smudshistorier om arbejdsløse. Hvor useriøst. Jeg bliver mere og mere enig med Zenia Stampe i hendes kritik af BT.

Føj DK er noget LORT

Skrevet af lorte-landet dk, Fredag den 21. december 2012, 17:47

Klamt at passiv forsørgelse giver flere penge end en person der rengøre 24 værrelser om dagen.

FØJ FOR SATAN ET LORTE LAND JEG LEVER I.

Føj DK er noget LORT

Skrevet af lorte-landet dk, Fredag den 21. december 2012, 17:47

Klamt at passiv forsørgelse giver flere penge end en person der rengøre 24 værrelser om dagen.

FØJ FOR SATAN ET LORTE LAND JEG LEVER I.

Jamen, det hele er jo let!

Skrevet af Kaj Vilhelmsen, Fredag den 21. december 2012, 17:34

Når det nu er sådan (efter BTs opfattelse), så er det hele jo ganske let. Man ændrer bare fremmedpolitik og sparker alle de fremmede ud, så kan de fremmede ikke tage noget job fra danskerne, og sagen er klaret, ikke sandt?

I øvrigt, måske har det også noget med aflønningen at gøre, for hvordan skal en skattebetalende dansker leve af de dårligt aflønnede jobs, der her er nævnt?

sådan

Skrevet af peter hansen, Torsdag den 27. december 2012, 12:24

Nu betaler den såkaldte udlænding jo nøjagtigt det samme i skat som en dansker.
Og hun har endda råd til at sende penge hjem også.
Eller mener du at indfødte danskere har krav på mere løn end indvandrere ?

Hvorfor tage et job eller stifte arbejdespladser?

Skrevet af Allan, Tirsdag den 2. oktober 2012, 17:55

Når Venstre og Konservative folkeparti og domstolene sammen med politiet mener det er i orden at stjæle folks huse, deres virksomheder og penge.

hvorfor arbejde eller stifte arbejdspladser når Danmark har denne holdning.

Jeg kan sige så meget at der vil blive stiftet banker i udlandet så folk kan få en billigere rente og der vil blive etableret en virksomhed der kan udkonkurrer verdens største containervirksomhed samt de andre container virksomheder i verden og det de flytter på et år til sammen kan flyttes på en dag med denne nye virksomhed.

Det går ikke langt tid i nu, så er A.P. Møller overflødigt i over 100 lande, som som mange andre virksomheder men sådan er det, når andre kan levere en vare på fornuftigt måde, til en billigere pris og 100.000 gange hurtigere end A.P. Møller kan levere end vare.

Når Sådanne en virksomhed er meget værd, mere end 100 gange Microsoft så skal disse placeres i en bank, en bank der IKKE vil handle med Nordea Bank Danmark A/S, Danske Bank og Experian da de IKKE overholder god bogføringskik ,skattelovgivningen, bogføringsloven og STJÆLER FOLKS EJENDELE OG PENGE, på fordringer der er FORÆLDET, på en LOVGIVNING der er forslået af Venstre og Konservative Folkeparti, vedtaget i sin form i folketinget i 2007, ikraftdato 1 januar 2011.

hvilket gør at Nordea Bank Danmark har stjålet penge fra min familie og flere tussende andre folk i Danmark.

- Danske Bank har stjålet penge af mig, -og jeg skal PERSONLIGT tage mig kærligt af jer i Danske Bank.

Nye virksomheder kan ikke laves i Danmark og der vil blive flere arbejdsløse og A.P. Møller går konkurs.

Så stem du bare på Venstre eller konservative Folkeparti så får du sikkert som du fortjener - at de stjæler dine ting.