Fredag aften blev det afgjort, at Patrick Nielsen og Claudia Rex er videre til finalen i denne sæsons 'Vild med dans'. Og parret har besluttet sig for at få fælles tatoveringer, hvis de går hele vejen i finalen.

I sagde, I skal have en tatovering, hvis I vinder.

- Ja, det skal vi stadig. Hvis vi vinder. Det er jo ikke fedt at have en tattoo, hvis vi får en andenplads, sagde Patrick Nielsen efter fredag aftens program.

LÆS OGSÅ:

Hvor har du plads? 

- Jeg har benene, griner Patrick Nielsen, hvis krop må siges, at være godt fyldt med farvestrålende tatoveringer i forvejen.

LÆS OGSÅ:

At danseparret har besluttet sig for, at få tatoveringer, hvis de går hele vejen i det populære danseprogram, startede oprindeligt som lidt af en joke, men nu er det altså blevet i ramme alvor.

Hvorfor skal I have lavet tatoveringerne?

- For at fejre det. Det var noget vi sagde for sjov på et tidspunkt, men vi må jo holde os til, hvad vi har aftalt. Det er jo sådan et godt minde, fortæller Cladia Rex.

Første tattoo for Claudia


Mens hendes dansepartner har adskillige tatoveringer, og derfor måske en anelse svært ved at finde plads til en ny, så er det prodanserens første tatovering. Og derfor skal der ekstra tanke bag placeringen.

- Uh, det ved jeg ikke endnu. Det er jo min første tatovering, så det skal jo overvejes rimelig kraftigt, hvor den skal være henne, fortæller Claudia Rex på spørgsmålet om, hvor tatoveringen skal sidde, hvis det bliver til succes i finalen.

LÆS OGSÅ:

Danseparret er meget dedikerede på at få en tatovering, hvis udformning endnu ikke kendes, og hvis de vinder finalen, så skal de have pyntet deres krop umiddelbart efter.

Skal den laves lige bagefter finalen?

- Ja, det skal den!, siger Claudia Rex og bakkes op af Patrick Nielsen:
- Vi tager den sgu lige efter, griner han.