Ved fredag aftens semifinale i 'Vild med Dans' var det ikke kun de tre semifinalepar, som var på gulvet. Også showets værtinde Christiane Schaumburg-Müller dansede. Og ifølge hende selv kunne det være blevet til mere end én optræden.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- På et tidspunkt var jeg oppe og vende som professionel danser, men der måtte jeg lige fortælle dem, at jeg ikke kan finde ud af standard og latin, siger Christiane Schaumburg-Müller.

LÆS OGSÅ:


Skuespillerinden, der har været vært på det populære danseprogram siden 2010, er også tidligere professionel show- og hiphopdanser.

Men selvom hun altså har dans i kroppen, så var det altså ikke noget for værtinden, at oplære en kendt nydanser.

- At være showdanser og hiphopdanser er ikke det samme som standard og latin. Jeg aner ikke hvordan man gør, fortæller Christiane.

Heller ikke nydanser

Selvom hun afviser at være professionel danser i 'Vild med dans', så var fredag aftens optræden på det bonede 'Vild med dans'-gulv ikke den første.

LÆS OGSÅ:


Sidste år optrådte Christiane også med en dans, som hun, ligesom fredag aften, selv havde koreograferet. Fredag aftens dans var således et jungletema som skuespillerinden selv havde stået for, sammen med koreografien.

LÆS OGSÅ:

Når nu den smukke Christiane, der fik sit gennembrud med tv-serien '2900 Happiness', ikke kan deltage som professionel danser i TV2s danseshow, så er der måske nogle, som håber på, at få hende at se som nydanser. Men det er der heller ikke håb for.

- Jeg ville heller ikke kunne være en nydanser, for jeg har koreografi så tæt inde på livet, slutter 'Vild med dans'-værten.