Det er nærmest umuligt at tale om sportsåret 2022 uden at tale om Jonas Vingegaard.

Og det er da også den danske Tour de France-vinder, komikeren Andreas Bo nævner, da han bliver spurgt til det sportslige højdepunkt fra sidste år.

Dog indrømmer han med et stort smil, at han ikke selv havde den helt store tiltro til cykelstjernen, og det medførte faktisk en lille opsang i et tv-studie.

»Jeg sad med Stéphanie Surrugue året før i 'Aftenshowet', hvor hun harcelerede over, jeg ikke var så klar over Jonas Vingegaard. Hun så et kæmpe potentiale i ham. Så tænker man: 'Ja, han fik en sølvmedalje, så fik han en podieplads, man tænker, det var en enlig svale'. Så vandt han ret suverænt året efter,« fortalte Andreas Bo på den røde løber til 'Sport 2022' og fortsatte:

»Det synes jeg var ret fedt. Jeg synes også, han er en god historie. Jeg kender ham overhovedet ikke, men man har det begreb 'likeability', den underspillede blær, det synes jeg er fedt. Jeg kan godt lide ham.«

Han har dog ikke talt med Stéphanie Surrugue, efter det stod klart, at hun i den grad havde ret, hvad angik Jonas Vingegaard.

Hun 'kaldte den', som man kalder det. Noget, komikeren tog med et stort smil.

»Hun blev rigtig sur. Jeg lavede en dum joke om, det ikke er noget. Det går hun åbenbart meget op i. Hun er også frankofil. Men jeg er ikke vendt tilbage. Hvis du konfronterer hende med det, siger hun nok: 'Hvem er Andreas Bo, det kan jeg ikke huske',« lød det fra komikeren med det velkendte store og kække grin.