Prins Christian og prinsesse Isabella er startet i ny børnehave i sidste uge.
Prins Christian og prinsesse Isabella er startet i ny børnehave i sidste uge. Foto: Henning Bagger

Prins Christian og prinsesse Isabella har haft en begivenhedsrig uge. Ikke alene fik de to nye søskende i lørdags. I tirsdags startede de begge i ny børnehave.

Deres nye børnehave er Garnison Sogns Menigheds Børnehave, der nærmest ligger i Amalienborgs baghave på Sankt Annæ Plads i København.

- Jeg kan bekræfte, at børnene er startet her i sidste uge, men ellers udtaler vi os ikke, men henviser til kongehuset, siger lederen af børnehaven, Henrik Kjeldstrøm til bt.dk.

I børnehavens nyhedsbrev for januar bliver de royale børn blot præsenteret som: "Velkommen til Isabella og Christian, som er startet d. 4. januar", og i følge bt.dks kilder har kronprinsparret selv været med til at køre børnene ind i institutionen som enhvert andet forældrepar.

Noget tyder dog på, at i hvert fald prins Christian er blevet syg af de mange nye bakterier, som børn altid bliver mødt med i en ny børnehave. I hvert fald fortalte kronprinsesse Marys far efter sit barselsbesøg i lørdags, at hans barnebarn havde en lille forkølelse.

Garnison Sogns Menigheds Børnehave er ikke helt ubekendt med royale poder. Prins Christian og prinsesse Isabellas fætter, prins Felix, har tidligere gået i børnehaven, før han startede på Krebs' Skole.

Børnehaven er en selvejende institution, der er normeret til ca. 7 vuggestuebørn i alderen 2-3 år og 31 børn i alderen 3-6 år. Børnehaven skriver selv på deres hjemmeside, at de prioriterer leg og venskab meget højt. Så måske er det her, at prins Christian og prinsesse Isabella finder venner for livet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.