Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Politikere på Københavns Rådhus vil forsøge at smide de Bandidos-rockere ud, der for et år siden slog sig ned i et hus på den rolige villavej Tudskærvej i Vanløse.

Det blev her til aften enstemmigt besluttet på et møde i Teknik- og Miljøudvalget, skriver politiken.dk.

- Det er vi rigtig, rigtig glade for. I sidste uge stod naboerne til rockerborgen og bad os gøre noget ved problemet, og i den her uge har vi samlet rådhuset til at bakke op om naboerne i fælles front, siger Jakob Næsager (K) til politiken.dk.

Naboerne til rockerne på Tudskærvej i Vanløse stod i sommer frem på DR og fortalte, at de føler sig truet og utrygge ved at have en rockerborg på vejen.

Skal stresses ud

Efter borgernes klager har Københavns Kommune valgt at tage sagen op. Og politikerne vil på to måder prøve at drive rockerne væk fra villavejen.

Den ene metode er ved hjælp af en såkaldt servitut, der er en retlig noteret bestemmelse om en ejendoms anvendelse. Den fastslår, at rockerne ikke uden videre kan lave klubhus, hvor det passer dem.

Samtidig vil politikerne stresse rockerne gennem kontrol i forskellige former med en anti-rockerpakke, der vil gøre livet surt for rockerne.

- Politiet, Skat og de kommunale myndigheder skal arbejde sammen og gøre, hvad de kan for at komme af med rockerne, siger Jakob Næsager.

Københavns kommune vil smide rockere ud af deres klubhus. Er det i orden?
Deltag i debatten herunder.

Andre læser også