Det regnede med ris på Københavns Rådhus lørdag, hvor over 300 par bliver viet. Det gav trængsel foran æresporten, der var udstyret med hjerte med tallene 7-9-13 og røde hjerteballoner.

'Du og jeg blev forelsket i København'. I rådhusets store sal var sang Sankt Annæ pigekor hele formiddagen kærlighedssange, men kvinder i hvidt og mænd i jakkesæt målrettet krydsede det ternede gulv for at finde netop det værelse, hvor deres bryllup skulle stå.

Et af de første par, der blev viet lørdag formiddag, var Ruben Lykkegaard Ben-Yedidia og Christina Ben-Yedidia Lykkegaard.

- Vi er slet ikke overtroiske, men vi mødte hinanden den 08.08.08, blev forlovet den 12.12.12, og så var det oplagt at blive gift i dag den 07.09.13, siger de, da de har børstet alle risene af sig.

Tredje gang er lykkens gang
Men der er også dem, som er sikre på, at datoen i dag giver ekstra meget held i ægteskabet frem over. Det gør 48-årige Claus Gudbjerg, der siger 'ja' til Bibi i dag.

- Det er tredje gang, jeg skal giftes. Og tredje gang er lykkens gang, og når det så oven i købet er på datoen 07.09.13, kan det ikke gå helt galt, siger han.

- Det gør det heller ikke, siger hans nye hustru Bibi Gudbjerg og giver ham et klem i siden.

Motorcykelbryllup
Foran den store trappe på rådhuspladsen holder 15 store Harley Davidson motorcykler. Det er motorcykelklubben 'Loge 13' fra Taarnby, der er kommet for at eskortere et af Thomas Hansen fra klubben og hans brud Camilla Havsholm fra rådhuset til tatovøren, hvor ringene skal tegnes på huden.

- Hun er en sød og rigtig smuk pige. Rygtet siger, at hun har en kjole på, hvor skørtet kan lynes af, så hun kan komme ud at køre på motorcykel, siger Bo Sørensen, der er medlem af 'Loge 13'.

Læs mere og se billeder fra den store bryllupsdag i BT Søndag.