En mand blev torsdag aften fundet død af dykkere i det indre bassin i Skagen Havn. Manden blev kort efter identificeret som den polak, der siden tirsdag har været meldt savnet.

Det var polakkens kolleger, som tirsdag anmeldte mandens forsvinden til det lokale politi. Manden blev sidst set på et overvågningskamera på Skagen Havn natten til søndag. På videoen var han tydeligt alkoholpåvirket og på vej mod sit hjem på havnen. Manden dukkede imidlertid aldrig op på det næste overvågningskamera som forventet, og politiet frygtede derfor, at polakken var faldet i vandet.

Torsdag ledte politiet med dykkere i vandet, og kort efter klokken 19 blev en mand fundet livløs i vandet. 

- Vores dykkere fandt en mand i vandet ved lystbådehavnen. Han blev efterfølgende bjærget i land, og en læge konstaterede med det samme at han var død. Der var ingen tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse, oplyser Carsten Kjær, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi

 Manden blev erklæret død på stedet, og han blev kort efter identificeret af sine polske kolleger. De pårørende er blevet underrettet, og politiet betragter sagen som afsluttet.