Det er afgørende, at den efterlyste Julie Pihl Secher kommer tilbage i behandling omgående, lyder det fra politiet.

Mandagen igennem har Nordsjællands Politi ledt efter den 15-årige Julie Pihl Secher, der har været savnet siden mandag morgen.

Her forsvandt hun fra et behandlingshjem i Nærum nord for København, hvor hun var indlagt til behandling for spiseforstyrrelse, oplyser politiet.

Vagtchef ved Nordsjællands Politi, Bruno Witting-Hansen, understreger, at sagen er dybt alvorlig, fordi Julie Pihl Secher har brug for omgående behandling. Samtlige politikredse i landet er derfor underrettet om den unge piges forsvinden.

- Det er livsnødvendigt, at hun meget hurtigt kommer tilbage i behandlingen. Gør hun ikke det, kan det være livstruende, siger vagtchefen.

Allerede tidligt mandag eftermiddag valgte politiet at efterlyse Julie Pihl Secher i medierne. Det har ført til flere henvendelser fra folk, som mener at have set pigen, oplyser Bruno Witting-Hansen.

- Vi er gået videre med et par af henvendelserne, men desværre har de endnu ikke ført til noget. Vi leder fortsat med lys og lygte, siger han.

Julie Pihl Secher beskrives som 15 år gammel. 162 centimeter høj, spinkel af bygning, lyst langt hår til skuldrene med sort farvning i hårbunden.

Hun er iført sort tøj, blandt andet en jakke med lys pelskrave, og sorte sko. Desuden har hun en karakteristisk foroverbøjet gang.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.