'I kissed a girl and I liked it', synger Katy Perry i sit debuthit af samme navn, og nu melder to deltagere fra talentprogrammet 'Voice - Danmarks største stemme' sig til koret.

De to deltagere i TV2's talentprogram 'Voice - Danmarks største stemme' Christina Ross og Rosa Skotte går på lørdag på scenen for at kæmpe i en sangbattle. Og for at kysse.

Det sker, mens de to deltagere fremfører deres version af 'I kissed a girl' i ægte Britney og Madonna-stil.

LÆS OGSÅ: 

Nummeret har deres coach Lene Nystrøm valgt til sine deltagere.

- Jeg valgte 'I kissed a Girl', fordi jeg synes, de skal have lov at lege lidt, siger Lene i programmet.

Men idéen om at kysse på scenen, var ikke kun Lenes.

- Koreografien er flirtende, så det var oplagt, at vi skulle kysse, siger Christina Ross til bt.dk

- Vi havde selv snakket om det inden, og da vi kom ind til klaveret spurgte Lene, om vi ville gøre det. Det var da sjovt og også sjovt at få de andre dommeres reaktion, siger Christina.

Og i det niende program er L.O.C. heller ikke sen til at fremvise et smørret grin, da de to damer har sunget af, efterfulgt af en lille bemærkning til Voice-vært Morten Resen.

- Det var fedt at få noget attitude ind i ringen, men faktisk mest at se dig, Morten, blive helt rød i hovedet, da du skulle op efter det kys der, griner han.

LÆS OGSÅ: 

Men selvom de to sangerinder bytter mundvand på scenen, skal man ikke lægge mere i det.

- Jeg er til fyre. Helt klart. Jeg ser en fyr lige nu, og han synes da bare, det var sjovt, fortæller Christina Ross, der ikke har gjort sig mange overvejelser om, hvordan det vil blive modtaget, når programmet bliver sendt klokken 20 på lørdag.

Men det gjorde konkurrenten Rosa Skotte, fortæller Christina.

- Jeg tænkte da over, hvad folk vil sige, men det er jo lige meget. Så kan man jo tænke over, hvad de mener hele tiden, bekræfter Rosa og fortæller, at det ikke er første gang, hun kysser en pige.

- Jeg har kysset en pige før, men det er en lang historie. Men når jeg går i byen, går jeg ud for at kigge på fyre, men altså kærlighed er kærlighed, siger Rosa.