____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det gav bagslag for den danske målmand Peter Schmeichel, da han i fredags tweetede om sin flyvetur. Den tidligere målmand brokkede sig over sidemandens volumen på flyet, som altså ikke passede ind i flystolens design.

- Er lige gået om bord i et fly og er blevet placeret ved siden af en amerikansk fyr. Jeg beder ham høfligt om at rykke sig lidt, da han sidder halvvejs inde på mit sæde. Og lad mig lige bemærke, at han er en smule stor, beretter Schmeichel på Twitter.

- Men hans svar... Ja, det kan ikke blive gengivet på Twitter. De sender dig i fængsel nu om dage for at bruge den slags sprog på sociale medier. Så jeg vil være at finde halvvejs på mit sæde og halvvejs i midtergangen i de næste to timer, hvis I får brug for mig, fortsætter Peter Schmeichel sin beskrivelse.
 
Var historien bare sluttet der, var der formentlig ingen skade sket. Men et par dage senere lægger Peter Schmeichel et billede op med reference til situationen.


Han skriver selv, at billedet ikke er fra flyveren, men en anden stor mand. - Jeg var ikke ham, men..., skriver Schmeichel lidt kryptisk.

Alligevel vakte billedet harme blandt flere andre Twitter-brugere. - Hvorfor synes du, det er sjovt? Han er bare en person og fortjener ikke, at du gør grin med ham, ved at dele et billede med alle som følger dig på Twitter, spørger Jessica Scantlebury i en kommentar til billedet.

- Jeg er helt enig med dig Jessica. At være sjov på andres bekostning er så tarveligt, skriver Kristoffer Nielsen

Også Jase Hardcastle mener Peter Schmeichel skal passe på med at stikke sin næse for langt frem.

- Du er ikke ligefrem selv nogen lille person, Pete!. Seks fod og bygget som en mursten, skriver han. 

En anden bemærker, at Schmeichel formentlig slet ikke var ude på at hænge den store mand på billedet ud. Mita Yulian Sasmita mener, Peter Schmeichel er blevet helt misforstået, og at billedet ikke skal forestille naboen men tværimod illustrerer, hvordan Peter Schmeichel selv følte sig på flyveturen.

Hvad mener du, er den tidligere landsholdsmålmand fed eller selvfed?