Hun havde egentlig glemt alt om billederne, men da en veninde for et par dage siden ringede fra sin ferie på Rhodos, stod de igen helt klart i hukommelsen. Og derfor risikerer de økonomisk trængte grækere at få en erstatningssag på halsen.

For 3 år siden fik Lisa Lents taget en række billeder i forbindelse med en bikini-konkurrence. Gode billeder synes hun selv, men ikke så gode, at de lang tid efter skal kunne ses overalt på den populære græske ferieø Rhodos.

- Min veninde ringede og sagde, at jeg hænger overalt på øen, fortæller en lettere chokeret Lisa Lents til Bt.dk.

I telefonen kunne veninden fortælle, at Rhodos nærmest er plastret til med billboards og plakater, hvor taekwondo-baben optræder bikini.

-Først troede jeg ikke på at det mig, men da min veninde insisterede og sendte mig et billede af en af de store plakater, kunne jeg genkende billederne. Og det er altså lidt af et chok pludselig at hænge der uden at have givet tilladelse. Jeg aner ikke, hvor de har billederne fra, siger Lisa Lents.

Billedet af den blonde skønhed bliver i følge hende selv brugt som blikfang for en strandfest på øen, men det er ikke en fest, hun på nogen måde har tænkt sig at deltage i.

-Nej jeg står ikke lige og skal til Rhodos, og billederne er jo helt klart brugt uden min og fotografens tilladelse. Ham har jeg også snakket med, og han er også ret chokeret over det, siger hun.

Selvom hun håber på, at grækerne punger ud med en erstatning for ulovligt at have brugt hendes billeder, har hun dog ikke de store forhåbninger om, at det rent faktisk også er sådan det går.

- Nu snakker jeg lige med min advokat, og så må vi se, hvad vi kan gøre, men jeg vil da forsøge at få erstatning, men det bliver formentlig vanskeligt, når det foregår i udlandet, siger Lisa Lents.