De danske håndbold-fans, der pludselig fik deres billetter til VM-semifinalerne i Qatar annulleret, får nu i stedet nye billetter til kampene.

Mindst 70 danskere, der rejste med Travel Sense til Qatar for at følge VM i håndbold fik første omgang annulleret deres billetter til semifinale-kampene, fordi arrangørerne ikke regnede med, at danske fans ville ind og se kampene i Lusail Sports Arena, når ikke de danske håndboldherre skulle spille.

Sådan forholdt det sig dog ikke for de danske fans, og derfor var en stor skandale under opsejling. Den er nu afværget i første omgang, da blandt andet Dansk Håndbold Forbund har hjulpet danskerne med at få deres retmæssige billetter.

Det fortæller den tidligere håndbold-stjerne Camilla Andersen, der er medejer af Travel Sense, til TV2 Sport.

»Mærsk har nogle danskere boende hernede, som havde nogle gratis billetter, og de har været utrolige hjælpsomme og er bare kørt hen til mit hotel og har leveret billetter i receptionen,« siger Camilla Andersen.

Sammen med billetterne fra andre private personer har Camilla Andersen nu for mange billetter på hånden, som hun har tænkt sig at give væk til tyskere, svenskere eller andre danskere.

Hos Dansk Håndbold Forbund er man stadig rystet over behandlingen af de danske fans, og man vil derfor forsøge at få en ordentlig forklaring på problemet.