Chelsea-keeper Thibaut Courtois er trofæ-tørstig og udelukker derfor ikke en afsked med sin engelske klub, Chelsea.

Den 23-årige belgiske landsholdsmålmand regnes for en af verdens bedste målmænd, så han har naturligvis en forventning om at være med, hvor det er sjovt. I toppen – på jagt efter trofæer i hver eneste sæson.

Men Thibaut Courtois og holdkammeraterne i London-klubben Chelsea vinder ingen trofæer i denne sæson. Det står allerede klart. I sidste sæson vandt klubben mesterskabet i Premier League, så den nuværende fiasko har sat sine spor hos den belgiske målmand.

Det belgiske medie RTBF har talt med Thibaut Courtois, og han lægger ikke skjul på, at hans dage i Chelsea snart kan være talte. Til spørgsmålet, om han bliver i London efter indeværende sæson, lyder det.

»Jeg siger ikke ja. Jeg siger ikke nej. Jeg ved det ikke. Jeg har stadig tre år tilbage af min kontrakt. Vi må se, hvad Chelsea ønsker,« siger han ifølge Sky News til det belgiske medie.

»Det er korrekt, at denne sæson har forandret mig. Indtil nu har jeg altid vundet et trofæ i hver eneste sæson. Vi håber, at næste sæson bliver bedre.«

Thibaut Courtois havde tre gode år i Atletico Madrid i årene fra 2011 til 2014, og nu rygtes han tilbage til Spanien. I øjeblikket er han samlet med det belgiske landshold, der forbereder sig til en træningskamp på tirsdag mod Portugal. Et belgisk landshold, der til sommer er spået blandt favoritterne ved EM i Frankrig. Og træningen med det nationalmandskabet passer Chelsea-keeperen fint.

»Niveauet ved træningen er højere med landsholdet. Der er kun verdensklassespillere her, mens der i Chelsea er spillere, som er lavere rangeret, og vi træner ofte med yngre spillere,« siger Thibeau Courtois.

Chelsea indtager 10. pladsen i Premier League, og der resterer otte kampe i sæsonen. De blå-blusede fra det vestlige London har hele 25 point op til Leicester på førstepladsen.