En 14-årig pige er skadet, efter ukendt gerningsmand fredag aften kastede et kanonslag ind i et festtelt ved Dana Cup i Hjørring.

Der var arrangeret en diskoteksfest for deltagerne ved den store fodboldturnering, men hyggen og festlighederne for de omkring 20.000 deltagere forstummede således for en stund.

Ifølge DR P4 Nordjylland er det endnu ikke lykkedes politiet at finde frem til gerningsmanden, hvis alvorlige ugerning har sendt den 14-årige pige på hospitalet.

»Pigen trådte på et af kanonslagene, og da det sprang, fik hun en flænge i storetåen. Pigen blev kørt til behandling på skadestuen,« siger vagtchef Carsten Høyrup fra Nordjyllands Politi.

Den alvorlige hændelse med kanonslag blev fulgt op af et overfald senere på aftenen, lyder det fra vagtchefen.

Her var offeret en 17-årig dreng, der omkring midnatstid blandt andet blev sparket i ansigtet, og han blev ligesom den 14-årige også sendt på skadestuen for at få tilset skaderne.

Nordjyllands Politi står i øjeblikket også uden mistænkte ved overfaldet af den unge mand.

Fodboldturneringen Dana Cup er Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed. Flere end 1.100 hold fra 45 forskellige lande er med i turneringen, der slutter lørdag. Det er i år 36. gang, at den store begivenhed afholdes i den nordjyske by.

BT har fredag morgen været i kontakt med Nordjyllands Politi, der oplyser, at der fortsat ikke er nyt i sagen.