Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Søndag klokken 17 samles en række af den dræbte Cilla Johanssons venner, for at tage afsked med den 46-årige kvinde, som alt for tidligt og alt for brutalt sluttede sit liv natten til lørdag.

- Kære Elskede Cilla... Vi savner dig! ♥, skriver gruppen på Facebook og inviterer til en mindehøjtidelighed på det sted, hvor en spritbilist dræbte Cilla Johansson.

- Til alle der gerne vil med til en mindestund, så vil det være muligt i morgen kl. 17:00 ved krydset H.C. Andersens Boulevard/Tietgensgade - foran Ny Carlsberg Glyptotek, lyder invitationen.

Bag arrangementet står Jake Green band, som var det band, Cilla Johansson og hendes kæreste havde været til koncert med på spillestedet Mojo umiddelbart inden.

- Jeg var knust over at finde ud af, at vores kære ven og fan Cilla blev dræbt på vej hjem fra vores koncert fredag nat af en spritbilist, som kørte med for høj hastighed igennem det centrale København på flugt fra politiet, skriver Jake Green på bandets Facebook-side og fortsætter:

- Et kæmpe spild af liv blot fordi en 22-årig idiot, som aldrig skulle have haft et kørekort, ville vise sig foran sine venner i sin BMW.

- Mine sidste ord til hende, da jeg gav hende et knus efter koncerten, var 'Pas godt på dig selv'. Ti minutter efter var hun død på grund af en andens ansvarsløshed. Hun blev 46, slutter Jake Green.