Formel 1-køreren Fernando Alonso bekræfter, at han stadig har ambitioner om at skabe et professionelt cykelhold, men at det ikke bliver i 2015. Emnet kom på banen onsdag i forbindelse med et event organiseret af en hans sponsorer i Mexico City.

Alonso luftede første gang idéen om at etablere et cykelhold i efteråret 2013. Det startede, da han blev forbundet med forsøget på at redde det nu hedengangne Euskatel-hold. Da redningsplanen ikke lykkedes, forsøgte Alonso at stable et hold på benene, så det kunne køre med fra starten af næste sæson, men det er nu udskudt.

- Det var så sandelig min intention og drøm at starte et professionelt hold, men en række omstændigheder har ikke gjort det muligt. Jeg tror, at jeg kan kombinere de to sportsgrene - motorsport og cykling - med stor succes, og det er noget jeg har planer om at gøre i fremtiden, siger Alonso ifølge EFE news agency.

- Der er plads til forbedringer, såsom offervilje og holdarbejde, i både Formel 1 og cykelsporten. Der er nogle ting som Formel 1 kan bedre end cykelsporten, og omvendt, og der tror jeg, at der er synergieffekter at opnå.