Lyt til artiklen

Var du til fest på Ansager-Hjørnekro i går? Og glemte du dine trusser eller måske dit gebis?

Så er begge ejendele der endnu. Det skriver Ansager-Hjørnekro på Facebook, der også lover, at ejendelene kan udleveres diskret ved bagdøren.

’Endnu en super god aften og nat på Hjørnekroen. Skulle du være kommet hjem uden dine tænder i overmunden, eller er du vågnet op uden dine trusser, kan vi måske hjælpe. Kan udleveres diskret ved bagdøren,’ står der på Facebook.

Ejeren af Hjørnekroen, Hanne Rasmussen, bekræfter over for BT, at ejendelene er lagt til side og kan udleveres til ejermændene, hvis de da henvender sig.

»Jamen, det er rigtigt. Det er mig, der har lagt billedet ud, og det gør vi gerne, når vores gæster glemmer ting hos os. Vi synes egentlig, det var lidt sjovt,« fortæller Hanne Rasmussen.

Opslaget på Facebook er siden søndag formiddag blevet liket mere end 1200 gange, delt mere end 250 gange, og i kommentarfeltet har flere end 400 Facebookbrugere tagget deres venner og spurgt, om det er dem, der har glemt gebis og trusser.

Dét synes, Hanne Rasmussen bare er sjovt. Men alligevel regner hun dog ikke med, at ejendelene nødvendigvis bliver hentet igen.

»Ja, det er da komisk. Jeg tænker såmænd, at trusserne nok ikke bliver hentet. Men jeg håber da, at vedkommende, som har tabt sine tænder hos os, kommer. Jeg synes da, at de gerne skal tilbage til rette ejermand. Men vi kan jo heller ikke udelukke, at der er nogen, der har haft dem med i lommen for sjov. Men det tror jeg bare ikke. Jeg synes, det ligner sådan nogle, der bliver brugt,« lyder det fra kroejer, Hanne Rasmussen.

Ifølge Hanne Rasmussen er Ansager Hjørnekro et lille lokalt sted, hvor publikummet er blandet. Der kommer både unge og ældre, og i går var de lokale fodboldspillere forbi, da de fejrede sæsonens afslutning.