Schumacher-familien har ingen planer om at flytte fra domicilet i Schweiz.

Sådan lyder det nu soleklart fra familiens manager, Sabine Kehm, efter at der onsdag dukkede en historie op om, at Michael Schumacher og resten af familien nu ville flytte til den spanske ferieø Mallorca.

»Familien Schumacher har ingen planer om at flytte til Mallorca,« fastslår Sabine Kehm, der ellers særdeles sjældent be- eller afkræfter de mange historier og rygter om den tidligere Formel 1-verdensmester, hvis præcise tilstand stadig er ukendt efter den tragiske skiulykke i 2013.

Det var det schweiziske magasin L'Illustré, der forleden bragte historien om flytteplanerne til byen Andratx på Mallorca.

»Jeg kan bekræfte, at Michael Schumacher kommer og bosætter sig i vores samfund, og at alt findes her for at kunne byde ham velkommen,« sagde byens borgmester, Katia Rouarch, i den forbindelse. Det var en historie, der også ramte B.T.

Det er udelukkende Schumacher-familiens manager og talsmand Sabine Kehm, der udtaler sig om historier relaterende til Michael Schumacher.
Det er udelukkende Schumacher-familiens manager og talsmand Sabine Kehm, der udtaler sig om historier relaterende til Michael Schumacher. Foto: MICHAEL GOTTSCHALK
Vis mere

Historien bliver nu også afvist fra rådhuset i Andratx.

»Med henvisning til de seneste historier om Formel 1-køreren Michael Schumacher, hans familie og byen Andratx vil rådhuset gerne slå fast, at citaterne fra borgmester Katia Rouarch ikke er korrekte, og at det sandsynligvis skyldes en fejlfortolkning eller misforståelse – måske er det sket i oversættelsen,« lyder det.

Fra Andratx lyder det videre, at borgmesteren udelukkende har bekræftet, at familien Schumacher har købt en villa i området.

»Hun gav derimod ingen information om en potentiel flytning af Michael Schumacher eller hans familie til Andratx. Det har borgmesteren faktisk ingen informationer om,« lyder det videre – og det bliver understreget, at borgmester Rouarch udelukkende udtalte, at HVIS familien Schumacher skulle beslutte sig for at flytte til Andratz, ville alle 'selvfølgelig være velkomne',

Det er altså tilsyneladende korrekt, at familien Schumacher har købt en villa i det lille bysamfund på Mallorca. Flere medier har tidligere beskrevet, at den skulle være blevet købt af Real Madrid-præsident Florentino Perez til den svimlende sum af cirka 220 millioner kroner.

Michael og Corinna Schumacher fotograferet i 2010.
Michael og Corinna Schumacher fotograferet i 2010. Foto: Crispin Thruston
Vis mere

Ifølge Bild er villaen udelukkende købt, for at Michael Schumachers hustru, Corinna, og børnene, Mick og Gina, kan bruge stedet som feriebolig.

Det var mellem jul og nytår i 2013, at Michael Schumacher faldt og slog hovedet mod nogle sten under en skitur i de franske alper. Han lå længe i koma på forskellige hospitaler, men i dag er han under døgnbehandling i familiens hus ved Genevesøen i Schweiz.

Ingen ud over de nærmeste ved dog reelt, hvordan det står til med den 49-årige tyske racerstjerne. Stort set ingen oplysninger slipper ud, og i forbindelse med fireårsdagen for ulykken fortalte manager Sabine Kehm hvorfor:

»Alle forstår situationen. Det er et spørgsmål om værdighed.«