En kæmpe villa til 30 millioner euro - svarende til omkring 223 millioner danske kroner.

Det er, hvad Michael Schumachers kone, Corinna, ifølge tyske Bild har købt på Mallorca af Real Madrids præsident Florentino Perez.

Villaen ligger tæt på Andratx, og det er ikke så lidt den verdensberømte racerkørers kone har fået med i prisen.

For det store område, som ejendommen ligger på, har angiveligt to swimming-pools, en kæmpe have og en gæstevilla, og billeder set fra oven kan ses her.

Ifølge Bild vil Schumacher-familien bruge den nye villa til at holde ferie i, mens de stadig vil blive boende i Schweiz til hverdag.

Corinna Schumacher, der er gift med Michael Schumacher, har angiveligt købt en meget dyr villa.
Corinna Schumacher, der er gift med Michael Schumacher, har angiveligt købt en meget dyr villa. Foto: PATRIK STOLLARZ
Vis mere

Det er også her, Michael Schumacher befinder sig, efter den alvorlige ski-ulykke han var ude for tilbage i december 2013.

Racerkøreren blev lagt i kunstig koma, som han var i i seks måneder, hvor lægerne kæmpede for hans liv. I september 2014 fortalte Schumachers talsperson, Sabine Kehm, at racerkøreren var klar til at komme hjem og fortsætte sin rehabilitering der.

Der er ikke sluppet meget ud om hans tilstand siden.

En af de få gange der er kommet nyt var tilbage i 2016, hvor Schumachers advokat offentligt måtte gå ud og aflive de rygter der var begyndt at florere om, at racerkøreren kunne gå.

Det er ikke meget, der er kommet frem om Michael Schumachers tilstand, siden han var ude for den slemme ulykke.
Det er ikke meget, der er kommet frem om Michael Schumachers tilstand, siden han var ude for den slemme ulykke. Foto: TOSHIFUMI KITAMURA
Vis mere

I december 2017 blev Michael Schumacher desuden centrum for en rørende scene, da Formel 1-sporten mandag aften indviede sin nye Hall of Fame, og præsidenten for det internationale motorsportsforbund (FIA, Jean Todt) leverede nogle bevægende ord, da den 48-årige tysker blev indlemmet blandt sportens fineste.

»Vi savner Michael. Han er der, kæmper stadig. Det er en kamp, der stadig er i gang. Michael er meget speciel, og han er speciel for hele motorsporten. Han er speciel for mig, han er min ven,« sagde Jean Todt, der tidligere var chef hos Ferrari fra 2000-04, da Michael Schumacher var altdominerende i feltet siddende i den røde racer.