Det er meget begrænset, hvad offentligheden ved om Michael Schumachers liv og tilstand.

Men nu er det kommet frem, at den legendariske Formel 1-kører og familien, som indtil videre har været bosat i Schweiz, nu flytter og i stedet skal bo på Mallorca tæt på byen Andratx. Det fortæller byens borgmester til det schweiziske magasin L'Illustre.

»Jeg kan bekræfte, at Michael Schumacher kommer og bosætter sig i vores samfund, og at alt findes her for at kunne byde ham velkommen,« siger borgmester Karia Rouarch til magasinet.

Meget lidt er sluppet ud omkring Michael Schumachers tilstand siden ulykken i 2013.
Meget lidt er sluppet ud omkring Michael Schumachers tilstand siden ulykken i 2013. Foto: TOSHIFUMI KITAMURA
Vis mere

TIlbage i juli skrev flere medier, at Schumachers kone, Corinna, havde købt en kæmpe villa på den spanske ø af Real Madrid-præsidenten Florentino Perez for svimlende 223 millioner kroner. En villa, der blandt andet har to swimmingpools, en landeplads til en helikopter og dertil har en formidabel udsigt over middelhavet. Billeder af det nye hjem fra oven kan ses her.

Meningen var ifølge flere medier ellers, at villaen kun skulle bruges til at holde ferie, men nu det altså endt med, at tyskeren og familien vil bosætte sig i den nye millionvilla, der ligger i den sydvestlige del af Mallorca.

Michaeel Schumacher vandt sin førset verdensmesterskab i Formel i 1994 - siden vandt han yderlige seks VM-titler.
Michaeel Schumacher vandt sin førset verdensmesterskab i Formel i 1994 - siden vandt han yderlige seks VM-titler. Foto: YASUYOSHI CHIBA
Vis mere

Ifølge det schweiziske magasin er det lokale politi blevet oplyst om, at den syvdobbelte Formel 1-verdensmester er på vej.

Det var i december 2013, at Michael Schumacher var ude for en alvorlig skiulykke, efter han kørte offpiste i de franske alper. I ulykken slog han hovedet voldsomt og blev hastet på hospitalet.

Her blev han lagt i kunstig koma, mens lægerne de næste seks måneder kæmpede for hans liv. I 2014 fortalte Schumachers talsperson så, at tyskeren var klar til at komme hjem og fortsætte sin rehabilitering der.

Formel 1-legenden Michael Schumacher dyrkede et meget aktiv liv og var blandt andet glad for at stå på ski.
Formel 1-legenden Michael Schumacher dyrkede et meget aktiv liv og var blandt andet glad for at stå på ski. Foto: VINCENZO PINTO
Vis mere

Derefter er der ikke sluppet meget ud om den nu 49-årige Schumachers tilstand. Det schweiziske medie skriver dog, at Schumachers kone fortsat tror på det.

‘Hans kone, Corinna, er klar til at gøre alt og prøve alt for sin mand, for hun tror stadig på et mirakel,’ skriver magasinet.

Michael Schumacher vandt 91 løb og syv verdensmesterskaber i løbet af sin glorværdige karriere. Det sidste VM vandt han i 2004.