Efter 28 års ægteskab er Bubber og hustruen gået fra hinanden. TV-værten venter nu barn med en endnu unavngiven kvinde.

Men det er bestemt ikke første gang, der er knas i ægteskabet, som lige fra begyndelsen har været præget af utroskab.

Bubber - med det borgerlige navn Niels Christian Meyer - var 23 år, da han mødte den to år yngre Christina 'Ibsen' Meyer.

Parret var stormende forelskede, og til B.T. har Christina 'Ibsen' Meyer tidligere fortalt, hvordan følelserne kørte rundt i kroppen, når hun så Bubber.

»Dengang havde du sådan en gammel folkevognsboble, og så kunne jeg høre, når du kom. 'Åh, nu kommer han,' tænkte jeg. Og lige pludselig var du der, og så lige ind bag døren og op ad væggen – og så en ordentlig snaver! Det syntes jeg var spændende,« sagde Christina 'Ibsen' Meyer i 2009.

I 1991 blev parret gift, og samme år blev de forældre til datteren Sofia.

Men det forhindrede ikke Bubber i at have en affære med en cirkusartist kort tid efter. Det fortalte han under sin deltagelse i 'Stjernerne på slottet' i 2012.

En sommer, da Sofia var helt lille, arbejdede han i Cirkus Arena, hvor han blev tiltrukket af en balletdanserinde, der arbejdede i cirkusset.

Bubber, 'Ibsen' og børnene Oscar, Laura og Sofia i 1998.
Bubber, 'Ibsen' og børnene Oscar, Laura og Sofia i 1998. Foto: NILS MEILVANG
Vis mere

»På et tidspunkt trak jeg hende til side og kyssede hende, og så tænkte jeg, at det var sgu meget lækkert,« siger Bubber, som inviterede kollegaen med på hotel.

Det fik 'Ibsen' til at pakke sine ting og tage datteren med, skriver TV 2.

Hun tilgav siden sin mand. Men i 2011 var der igen krise i parforholdet.

En dag kom Bubber hjem til en seddel fra hustruen, hvor der stod, at hun først ville komme hjem, når han 'var holdt op med at være så egoistisk'.

»Jeg ringede til hende, og hun tog ikke telefonen. Jeg tænkte, at hun nok ville komme tilbage efter nogle timer. Men timer blev til dage, og så gik det jo op for mig, at det var alvor,« sagde han nogle år senere til B.T.

Til Ude & Hjemme bekræftede Christina 'Ibsen' Meyer, at Bubber var lidt af en mundfuld.

»Bubber har en tendens til at tale, indtil man til sidst mister pusten og siger ja. Det er jo også derfor, han er kommet så langt i tv-branchen, fordi han tror så meget på sine idéer,« fortalte hun.

»Men jeg orkede ikke den kamp. I stedet satte jeg ham stolen for døren. Hvis han ikke havde plads til mig, efter at jeg havde haft så megen plads til ham, kunne jeg finde noget bedre.«

Bubber og Christina 'Ibsen' Meyer til Billedbladets 'TV-Guld' i 2015.
Bubber og Christina 'Ibsen' Meyer til Billedbladets 'TV-Guld' i 2015. Foto: Claus Bech
Vis mere

Den i dag 53-årige skuespiller og sanger bad sin ægtemand opsøge en psykolog. På sedlen havde hun forberedt en liste med potentielle kandidater, og Bubber valgte den øverste.

»Jeg var meget skeptisk. Jeg skulle tage skoene af, sætte mig i en stol, lægge benene op på en pølle og fik en plaid pakket rundt om mig og havde en kop te ved siden af. Det var en mærkelig fornemmelse. Og så troede jeg jo, at jeg skulle tale om vores forhold. Men det ville psykologen overhovedet ikke snakke om. Kun om mig. Hvordan jeg føler, hvordan jeg tænker,« huskede han senere tilbage.

Men Bubber endte med at indse, at han havde været en egoist. At han havde sat sig selv og sit arbejde over familien og ladet sig servicere. Og han fik Christina 'Ibsen' Meyer tilbage.

»Man tager tingene for givet og begynder at tro, at man kan tillade sig hvad som helst, for man skal sgu nok blive tilgivet i sidste ende. Det er en trist, kedelig og røvsyg situation at være i. Hvis man vil kærligheden og sin partner, så må man kæmpe for det, og hvis man er heldig, så kommer der tilgivelse, og det var jeg så heldig at få,« sagde Bubber til B.T. tidligere i år.

»Jeg frygter ikke at blive skilt. Jeg frygter at miste kærligheden. Skilsmisse er en forståelse mellem to mennesker, der har gjort det ypperste for at blive sammen, og jeg tror, det er ens for alle,« fortalte han senere.

Trods sin tidligere åbenhed om ægteskabets kriser ønsker Bubber ikke at fortælle mere om den aktuelle sag.

»Alt står jo der (i medierne, red.). Jeg har bekræftet det, og så må vi selv finde ud af det. Det er privat, det her. Det er noget, jeg selv går og finder ud af, og det skal jeg bare have ro til,« siger han.

B.T. har været i kontakt med Christina 'Ibsen' Meyer, der heller ikke ønsker at udtale sig om sagen.