Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Rentahitman.com – eller på dansk: Lej en lejemorder.

Det hed den hjemmeside, en 52-årig amerikansk kvinde var gået ind på.

Men skal man 'leje en lejemorder', så skal der nok andet end en googlesøgning i brug.

Det måtte Wendy Lynn Wein, en 52-årig amerikansk kvinde, sande, da hun blev taget på fersk gerning i forsøget på at slå sin eksmand ihjel ved hjælp af netop en lejemorder.

Det skriver flere udenlandske medier, såsom FOX 2 detroit, men også det Norske TV 2 har skrevet om den opsigtsvækkende sag.

Historien starter i 2020, hvor kvinden hopper ind på hjemmesiden, der var oprettet som en test for netværkssikkerhed. Hjemmesidens ejer kontaktede derfor politiet, da 'opgaven' tikkede ind.

Jovist havde Wendy Lynn Weinbrugt brugt et falsk navn, men kontaktoplysninger var gode nok. Og en politimand tog derfor kontakt til kvinden.

'Forklædt' som en lejemorder mødtes de to på en café, hvor kvinden åbent fortalte, hvad hun pønsede på. Hun gav politimanden, som kvinden troede var lejemorder, sin eksmands privatadresse såvel som adressen til hans arbejdsplads, ligesom også hans vagtplan blev udleveret.

Beløbet, kvinden ville give for mordet, var 5.000 dollar, hvilket svarer til cirka 33.000 danske kroner. 1.300 kroner blev givet i forskud den dag.

Kvinden, der er fra den amerikanske delstat Michigan, er sigtet for blandt andet opfordring til mord. Hun skal for retten 13. januar 2022, men kendte sig skyldig i anklagerne i november.

Andre læser også