Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den legendariske målmand og nuværende målmandstræner for fodboldlandsholdet, Lars Høgh, svømmer i kærlige hilsner og rørende hyldester i disse uger.

Den seneste til at melde sig i koret er håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen, der torsdag har skrevet et rørende opslag på Instagram.

»Stort tillykke med din nye bog Lars. Jeg ved ikke, om jeg kan holde til at læse den,« starter Nikolaj Jacobsen sit opslag.

Lars Høgh har netop udgivet bogen 'Der er antal på alt' skrevet af Jakob Kvist, hvor den tidligere målmand fortæller om sin kamp mod kræft i bugspytkirtlen, om oplevelser med landsholdet og om tiden i OB.

Nikolaj Jacobsen fortsætter:

»Men jeg ved, at du har været en kæmpe inspiration for så ufatteligt mange mennesker på Fyn og resten af den danske befolkning.«

»Der findes få mennesker som dig, så jeg håber, du finder nogle kræfter frem, du ikke vidste, du havde, i den urimelige kamp, du kæmper lige nu.«

Landstræneren, der godt nok er født i Viborg, flyttede til Fyn som barn og bor i dag på Thurø ved Svendborg. Han slutter sit opslag til Lars Høgh med hashtagget 'Verdens bedste fynbo'.

Både Lars Høghs datter Josefine Høgh og svigersøn Lasse Sjørslev har kommenteret opslaget med et hjerte.

Andre læser også