Den taxichauffør, som Nicklas Bendtner er sigtet for at have overfaldet natten til søndag, afviser, at han skulle have givet anledning til overfaldet, som forklaret af Bendtners kæreste.

Nicklas Bendtners kæreste har kaldt overfald på taxichauffør for selvforsvar. Det afviser chaufføren.

Det oplyser hans bistandsadvokat, Luise Høj, i en kort udtalelse.

Nicklas Bendtner er sigtet efter straffelovens mildeste voldsparagraf, efter at han skulle have overfaldet en taxichauffør i København. Han nægter sig skyldig.

Foto: Pedersen, Terje
Vis mere

Mandag skrev fodboldspillerens kæreste, Philin Roepstorff på det sociale medie Instagram, at der var tale om selvforsvar, da Nicklas Bendtner slog taxichaufføren.

Men det afvises tirsdag af taxichaufføren.

I en udtalelse fra hans bistandsadvokat fremgår det, at chaufføren mandag blev opereret for dobbelt kæbebrud, og derfor først tirsdag eftermiddag har haft mulighed for at reagere på 'de påstande, som er blevet fremsat siden i går.'

'Min klient passede natten mellem lørdag og søndag sit arbejde som taxachauffør,' hedder det i udtalelsen.

Foto: Pedersen, Terje
Vis mere

'Han kørte i den forbindelse med to kunder, som efterfølgende nægtede at betale for turen. Min klient blev derefter udsat for et groft overfald. I den forbindelse afvises alle påstande om, at min klient på nogen som helst måde har givet anledning til overfaldet.'

Kommunikationschef i Dantaxi, Rasmus Kroechin, afviser også Philine Roepstorffs forklaring.

Han oplyser, at der er videooptagelser, som viser forløbet. De optagelser er overdraget til politiet. Han vil dog ikke uddybe, hvad billederne viser, men blot at det ikke stemmer overens med Philine Roepstorffs forklaring.

Nicklas Bendtner nægter sig skyldig i sigtelsen for vold, oplyser hans forsvarer, advokat Anders Németh.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

- Min klient nægter sig skyldig. Mere kan jeg ikke sige lige nu, lyder det.

På et pressemøde tirsdag eftermiddag udtaler Bendtner, at han har været involveret "i en yderst uheldig og for mig stærkt ubehagelig episode."

- Jeg kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at situationen skulle udvikle sig, som den gjorde, tilføjer han.

Her kan du læse B.T.-sportschef Søren Klæstrups kommentar til dagens udvikling i Bendtner-sagen.

B.T. livebloggede tidligere tirsdag fra Rosenborgs pressemøde med Nicklas Bendtner. Det kan du genopleve herunder:

/ritzau/