Chaufføren af taxaen, der skulle køre Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff fra Kongens Nytorv og hjem til angriberen, skulle ifølge sidstnævnte være kørt forkert to gange, inden parret steg ud.

Ifølge den danske models forklaring på Instagram stod taxameteret her på omkring 50 kroner. Den del af forklaringen stemmer dog ikke, fortæller chefen for chaufførens vognfirma, Jan Britze til B.T. Sport.

»Det starter på 39 kroner, og bonen var på 52 kroner. Det er 13 kroner. Det kan slet ikke lade sig gøre (at køre forkert to gange for det beløb, red.),« siger Jan Britze, direktør i Jan's Taxi i Slangerup.

Om selve anklagen om, at chaufføren skulle have kørt forkert to gange på trods af at have fået andre anvisninger, har Jan Britze ikke meget at sige til den.

Nicklas Bendtner og Rosenborgs leder Tove Moe Dyrhaug var til stede på tirsdagens pressemøde.
Nicklas Bendtner og Rosenborgs leder Tove Moe Dyrhaug var til stede på tirsdagens pressemøde. Foto: Pedersen, Terje
Vis mere

»Det er ikke noget, jeg vil kommentere på, men det er ikke noget, man gør,« siger han.

Tidligere onsdag fortalte han til Fagbladet 3F, at han har set video-optagelse af episoden, der endte med at koste taxichaufføren dobbelt kæbebrud som følge af en episode med Nicklas Bendter.

Ifølge Philine Roepstorff var der tale om selvforsvar, da chaufføren ifølge hende råbte 'luder, bitch og kælling', ligesom han skulle have kastet en flaske efter modellen efter at have kørt efter parret, der ifølge hendes forklaring stod ud af bilen ved Nationalbanken.

'Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas, der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste?,' skrev Philine Roepstorff i opslaget mandag.

Efter at have set videoen, har Jan Britze dog en anden opfattelse af situationen fortæller han til 3F, og det bekræfter han også overfor B.T. Sport.

»Det stemmer ikke overens. Jeg vil sige det sådan, at hvis det har noget med selvforsvar at gøre, så har selvforsvar fået en helt ny betydning,« siger Jan Britze, der dog ikke ønsker at gå i detaljer med, hvad der kan ses på videooptagelsen.

Han ønsker ikke at kommentere på påstanden om, at chaufføren skulle have råbt grimme ting efter Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff.

Men Jan Britze fortæller, at det ville kunne høres på optagelsen. Direktøren bekræfter derudover, at chaufføren har fået dobbelt kæbebrud.

Nicklas Bendtner læste op fra et papir tirsdag, og ellers havde han ikke de store kommentarer.
Nicklas Bendtner læste op fra et papir tirsdag, og ellers havde han ikke de store kommentarer. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

»Han har det ikke godt. Der går et stykke tid endnu, før han er ovenpå igen,« siger Jan Britze, der har givet videoen videre til politiet.

»Jeg har udleveret alt materiale, jeg kan, til politiet,« siger Jan Britze, der regner med, at videoen kommer frem i retten.

B.T. Sport har været i kontakt med Nicklas Bendtners advokat Anders K. Nemeth, der oplyser, at de ingen kommentarer har til taxiselskabets udlægning.

Tirsdag eftermiddag udtalte angriberen sig for første gang efter at være vendt tilbage til Rosenborg. Her undskyldte han blandt andet til klubben og dennes fans, men derudover ville Nicklas Bendtner ikke udtale sig yderligere, og hans advokat har desuden oplyst, at angriberen nægter sig skyldig i overfald.