Sagen om Nicklas Bendtners voldssag mod en taxichauffør natten til søndag i København fortsætter med at udvikle sig.

Her er den danske fodboldstjerne blevet beskyldt for at brække kæben på en taxichauffør, der kørte med Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff i det indre København.

Efter total tavshed fra Nicklas Bendtner gik modellen Philine Roepstorff mandag aften til tasterne og gav sin version af, hvad der skete den skæbnesvangre nat. Her hævder Philine Roepstorff, at Nicklas Bendtner slog chaufføren i selvforsvar, fordi chaufføren optrådte truende og kastede en flaske efter parret.

Og nu kommer også Nicklas Bendtners svigerfar, den danske håndboldlegende Jens Erik Roepstorff, angriberen til undsætning. Det sker som et svar på datterens opslag på Instagram om episoden. Her skriver Jens Erik Roepstorff.

Nicklas Bendtners svigerfar, håndboldlegenden Jens Erik Roepstorff, forsvarer nu også fodboldspilleren i sagen om vold mod en taxachauffør.
Nicklas Bendtners svigerfar, håndboldlegenden Jens Erik Roepstorff, forsvarer nu også fodboldspilleren i sagen om vold mod en taxachauffør.
Vis mere

'Alle forældre ved godt, at man er nervøs for ens børn, når de går i byen...uanset hvor gamle de bliver. I dette tilfælde hvor Philine og Nicklas bliver forfulgt, råbt ad og får kastet flaske efter sig....uanset grunden....er jeg glad for, at hun havde en ung mand med til at hjælpe hende med at forsvare sig. ....uanset hvad personen hedder!!'

'Tager ikke stilling til om det kunne have været forsvaret anderledes...men glad for at min datter er hel og er da rigtig ked af chaufførens brækkede kæbe....men hvad hvis flasken i stedet havde ramt min datter i hovedet??'

Jens Erik Roepstorff bakker altså op om datterens version, som lød følgende.

'Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen, så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det, der skete natten til søndag…. Aviserne skriver, at taxichaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det, der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere, så det diskuterede vi stadig, da vi satte os ind i en taxi ved Kongens Nytorv.'

'Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning, end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner, da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U-vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling.'

'Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os, og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas, der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig.'

'Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive, hvad de vil - men at beskytte den, man elsker, når man føler sig truet, er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxichauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar, og jeg tror, alle andre havde reageret på samme måde.'

B.T. har flere gange forgæves forsøgt at komme i kontakt med taxichaufføren, som har politianmeldt Nicklas Bendtner. DanTaxi har mandag udsendt en pressemeddelelse, hvor de forholder sig til Philine Roepstorffs udlægning af sagen.

»Dantaxi 4x48  er bekendt med, at Nicklas Bendtners kæreste, Philine Roepstorff, mandag eftermiddag har lagt sin version af den meget omtalte episode i København i weekenden op på Instagram. Dantaxi 4x48 kan oplyse, at der ifølge vores oplysninger er videomateriale af hændelsesforløbet, og materialet er videregivet til politiet. Dantaxi 4x48 har ikke flere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt og henviser til politiet.«

Inden episoden i taxien, som B.T kunne afsløre søndag eftermiddag,var Nicklas Bendtner ifølge B.T.s kilder på natklubben Lusso i det indre København sammen med Philine Roepstorff, som han har været kærester med siden foråret.

Københavns Politi modtog en anmeldelse om vold mod en hyrevognschauffør fra selskabet DanTaxi klokken 02.41.

»Jeg kan bekræfte, at der har været et alvorligt overfald på en af vores chauffører i nat. Chaufføren ligger på operationsbordet i øjeblikket med en brækket kæbe. Det blev vores direktør orienteret om i morges. Overfaldet er anmeldt til politiet, og vi kan bekræfte, at overfaldsmanden er Nicklas Bendtner,« sagde kommunikationschef Rasmus Krochin for Dantaxi til B.T søndag eftermiddag.

B.T. har fået adgang til en lukket Facebook-gruppe med taxichauffører, og her skriver offeret i sagen som kommentar til et opslag, hvor sagen beskrives: 'Jeg har det godt. Tusind tak alle sammen,' efterfulgt af en 'tommelfinger op'-emoji.

Nicklas Bendtner skal efter planen møde til træning i morgen i sin norske klub, Rosenborg, hvor han skal stå skoleret over for ledelsen.

»Han er tilbage til træning i morgen. Jeg håber, at han er tilgængelig for pressen, og kan komme med en udtalelse,« siger Tove Moe Dyrhaug, som er daglig leder i Rosenborg, til Adresseavisen.

Sagen har allerede fået konsekvenser for Nicklas Bendtner. Den 30-årige angriber er nemlig global brandambassadør for virksomheden iDHAIR, der sælger hårvoks, og de fortæller, at de ophæver samarbejdet med Bendtner øjeblikkeligt.

'Som følge af et voldeligt sammenstød mellem Nicklas Bendtner og en taxichauffør i København, og som senere er blevet politianmeldt, har IdHAIR med omgående virkning ophævet samarbejdet med Nicklas Bendtner,' skriver virksomheden i pressemeddelelsen.