Millioner af mennesker verden over har været vidner til tragedien af Shakespeare-lignende dimensioner, da Wanda Nara åbnede ild mod sin mand, Mauro Icardi, på sociale medier.

Cyberkrigen så langtfra ud til at kunne forsone stjerneparret, efter supermodellen og agenten Wanda Nara anklagede PSG-profilen for utroskab og gik fra fodboldspilleren.

Ja, faktisk ville hun skilles, og papirerne var underskrevet, inden det hele tog en uventet drejning. Det skriver hun på Instagram.

»Billederne, som vi lagde op de seneste måneder viste, hvor godt vi havde det. Jeg var meget såret efter det, der skete. Hver dag bad jeg Mauro om en skilsmisse. Da det gik op for ham, at der ikke var nogen vej tilbage, sagde han til mig, at vi ikke kunne fortsætte sådan her, og at vore veje skulle skilles, hvis det var den eneste måde at ende al denne smerte på.«

»Vi tog hen til en advokat. Inden for to dage accepterede Mauro alle betingelserne, og vi underskrev aftalen.«

I udgangspunktet anklagede Wanda Nara Icardi for utroskab med den argentinske skuespiller China Suarez, og Nara var slet ikke bleg for at svine de forskellige parter til på sin Instagram-profil.

Her dokumenterede hun også, hvordan hun forlod Paris for at flyve til Milano med parrets børn, ligesom hun lagde et billede op af sin hånd, hvor hun forklarede, at hun »foretrak den uden en ring på fingeren«.

Et helt særligt brev fik dog Wanda Nara til at revurdere sin beslutning.

»Dagen efter (de var til advokat, red.) skrev han (Icardi, red.) et brev til mig, som aldrig nogen har skrevet et brev til mig før. Der stod: 'Jeg har givet dig alt, og du har alt, jeg håber, at du kan være lykkelig, for det ville gøre mig lykkelig,'« forklarer Wanda Nara i opslaget.

»Her gik noget op for mig: At selvom jeg har alt, så har jeg ingenting, hvis ikke jeg er sammen med ham. Jeg er sikker på, at denne hårde tid, vi går igennem, vil gøre os stærkere som par og som familie. Det vigtige er, at vi begge havde friheden til at ende vores historie på otte år, men da vores sjæl er træt af at græde, vælger vi frit hinanden igen. Jeg elsker dig, Mauro Icardi.«

Det ser altså ud til, at sæbeoperaen mellem det argentinske stjernepar har fået sin epilog.

Undervejs var Wanda Nara ikke bleg for at hælde godt med benzin på det kaotiske bål, da hun slettede alle sine billeder på Instagram med Mauro Icardi og stoppede med at følge ham.

Dramaet sendte også Icardi på sidelinjen, da han missede flere træninger og PSGs Champions League-kamp mod Red Bull Leipzig.

Bruddet har vakt enorme reaktioner på sociale medier verden over og især i Argentina, hvor Nara og Icardi er et af landets mest celebre par.