'Endnu en familie, der er blevet smadret af en kælling!'

Sådan skrev den berømte og berygtede fodboldagent – og fodboldfrue – Wanda Nara fredag i en story på sin Instagram-profil.

Den voldsomme udmelding har sat gang i et hav af spekulationer omkring et af fodboldverdenens mest celebre par, Wanda Nara og PSG-spilleren Mauro Icardi, der ser ud til at være gået fra hinanden.

I hvert fald er Wanda Nara, som både er Icardis kone og agent, holdt op med at følge ham på det sociale medie, ligesom hun har slettet samtlige billeder med fodboldspilleren fra sin profil.

Mauro Icardi og Wanda Nara er et par, der er vant til rampelyset.
Mauro Icardi og Wanda Nara er et par, der er vant til rampelyset. Foto: DANIELE MASCOLO
Vis mere

Nyheden er blevet grebet af medier verden over, herunder italienske Gazzetta dello Sport.

Ifølge sportsavisen er grunden til bruddet, at Mauro Icardi har været utro med en kendt argentinsk skuespiller, den 29-årige China Suarez.

Hende er Wanda Nara også holdt op med at følge i sin cyberkrig mod stjerneangriberen, og nyheden om bruddet bekræftes også af den argentinske sladderjournalist Ker Weinstein, som er tæt på Wanda Nara.

Den 34-årige model har også lagt stories op på sin profil søndag, hvor man ser hende og parrets børn tage i lufthavnen og sætte sig op i et fly.

Hun lagde desuden en besked op fra en bekendt søndag, som er mors dag i Argentina, hvor der stod:

'På denne triste dag … Tillykke med dagen, Wanda, du er en fantastisk mor!'

Allerede i starten af deres forhold var kærlighedshistorien mellem Wanda Nara og Mauro Icardi hektisk og præget af drama.

Wanda Nara dannede nemlig oprindelig par med en anden argentinsk fodboldspiller, målscoreren Maxi Lopez, som hun fik tre børn med.

Netop Maxi Lopez og Mauro Icardi var holdkammerater i Sampdoria i 2012/2013-sæsonen.

Den kulørte kvinde endte med at gå fra Lopez for at finde sammen med Icardi, der valgte at få navnene på Maxi Lopez og Wanda Naras børn tatoveret på armene. Inden han selv og Nara fik to døtre i 2015 og 2016.

Spændingerne mellem de to herrer kulminerede i 2014, da de nægtede at give hinanden hånden forud for en kamp, da Icardi spillede i Inter og Maxi Lopez i Sampdoria.

Franske L'Équipe melder, at Mauro Icardi ikke var til træning med sin klub, PSG, denne søndag.

Wanda Nara gør ofte opmærksom på sig selv på sociale medier og fik blandt andet folk til at spærre øjnene op sidste år, da hun poserede nøgen på en hest for sine mere end otte millioner følgere.

Den historie kan du læse her.