Premier League-kampen mellem Newcastle og Tottenham blev afbrudt, da en tilskuer måtte modtage akut lægehjælp.

Kort før pausen kaldte spillerne pludselig efter hjælp, og tv-billeder viste, at der var opstået en hændelse, der krævede hurtig handling.

En hjertedefibrillator blev hastet hen til området, hvor situationen opstod. Siden har Newcastle bekræftet via officielle kanaler, at den pågældende fan er stabil.

'Fanen, der modtog akut lægehjælp, er stabil og på vej på hospitalet. Vores tanker er med dem,' skriver klubben på Twitter.

Foto: SCOTT HEPPELL
Vis mere

Ifølge BBC var det Tottenhams Sergio Reguilon, der gjorde dommeren opmærksom på situationen. Læger fra begge sider stormede efterfølgende mod stedet. Samme medie skriver, at Tottenham-spilleren Eric Dier var den første til at tage fat i London-klubbens medicinske stab, og han gjorde det tydeligt over for dem, at situationen virkede alvorlig.

Tv-billeder viste derefter dommer Andre Marriner kommunikere med et af sikkerhedsfolkene på tribunen omkring alvoren af situationen. Derefter sendte han de to hold i omklædningsrummene.

Kampen blev afbrudt ved stillingen 2-1 til Tottenham, og der resterede blot få minutter af første halvleg, da den akutte situation opstod.

Siden lød meldingen, at spillerne fik mulighed for at varme op, inden første halvleg blev spillet færdig.