En strid om 4.500 kroner.

Det var det, der forleden førte til, at den tidligere Tour de France-vinder Jan UIlrich blev anholdt i Frankfurt for at have overfaldet en prostitueret.

Den 31-årige prostituerede Brandy har nu via en fortrolig ven udtalt sig til Bild. Ifølge hendes forklaring var hun blevet modtaget af Jan Ullrichs livvagter i hotellets lobby, hvor hun fik en betaling for tre timer: 600 euro (4.500 kroner) - og hun havde allerede på gangen mødt en anden prostitueret, der netop havde forladt den tidligere cykelrytters værelse.

»Hotelsuiten var temmeligt smadret. På et bord lå en pakke med noget hvidt pulver, der så ud til at være kokain. På gulvet lå brugte kondomer og to flasker Johnny Walker Black Label. Kunden lå nøgen på sengen og holdt en whiskey-flaske i hånden,« lyder den prostitueredes beretning gennem Bilds kilde.

Det var på det eksklusive hotel Villa Kennedy i Frankfurt, at episoden mellem den prostituerede og Jan Ullrich fandt sted.
Det var på det eksklusive hotel Villa Kennedy i Frankfurt, at episoden mellem den prostituerede og Jan Ullrich fandt sted. Foto: DANIEL ROLAND
Vis mere

På det tidspunkt skulle en 'påvirket' Jan Ullrich havde modtaget hende ved at skrige:

»Jeg er i gang med min afskedsfest.«

Øjeblikkeligt skulle Jan Ullrich have opført sig særdeles 'påtrængende', hvilket skulle have fået Brandy til at bede om 'at blive behandlet med respekt'.

Den tidligere cykelstjerne skulle efterfølgende have insisteret på at have ubeskyttet sex, hvilket blev afvist af den prostituerede.

»Jeg har købt og betalt dig, din tæve,« skulle Jan Ullrich have svaret.

Herefter skulle Brandy have ringet til sin chauffør, og det skulle have fået den tidligere cykelrytter til at kaste sig over hende. Jan Ullrich skulle blandt andet have taget kvælertag, så det sortnede for kvindens øjne.

»Giv mig mine penge tilbage, din tæve,« skulle Jan Ullrich have sagt ifølge Brandys beretning.

Hun fik sig dog revet sig løs og fik opsøgt hotelpersonalet. De tilkaldte politiet, og Jan Ullrich blev anholdt tidligt fredag morgen.

Det skulle være Jan Ullrich, der her forlader politistationen i Frankfurt.
Det skulle være Jan Ullrich, der her forlader politistationen i Frankfurt. Foto: BORIS ROESSLER
Vis mere

Siden er Jan Ullrich blevet løsladt af politiet. Han har siden været tvangsindlagt på en psykiatrisk klinik, men nu er han endelig blevet indskrevet på den afvænningsklinik, som var det egentlige formål med at komme til Tyskland. Inden alt eskalerede på hotelværelset i Frankrfurt.

Ifølge en af Jan Ullrichs bedste venner skal han ifølge en ven opholde sig i mindst fire uger for at komme sit misbrug af alkohol og narkotika til livs. Det fortæller han til Bild.

Han fortæller også, at fra Jan Ullrichs synspunkt forløb hændelserne på hotelværelset lidt anderledes. Uenigheden skulle være opstået, fordi 'hun allerede ville gå efter halvanden time i stedet for de aftalte tre timer'.

Jan Ullrich skulle have erkendt, at han skubbede til hende, men at det skulle have været 'den eneste berøring'.

Sådan præsenteres den prostituerede Brandy på sit bureaus hjemmeside.
Sådan præsenteres den prostituerede Brandy på sit bureaus hjemmeside.
Vis mere

Jan Ullrich er blevet anholdt to gange på en uge.
Jan Ullrich er blevet anholdt to gange på en uge. Foto: ENNIO LEANZA
Vis mere

Det er kun lidt over en uge siden, at Jan Ullrichs store nedtur ramte medier over hele verden. Her blev han anholdt på Mallorca, hvor han bor uden for hovedbyen Palma. Det var naboen, den tyske skuespiller Til Schweiger, der ringede til politiet, fordi den tidligere Tour-vinder havde tiltvunget sig adgang til en fest i nabohuset og var kommet i håndgemæng med vært og gæster.

Siden valgte samme Til Schweiger at sætte ord på Jan Ullrichs store misbrug gennem det seneste år:

»Han begyndte at tage stoffer i massivt omgang. I marts havde han fortalt min datter, at han ville slå verdensrekord i at ryge - og så røg han tre cigaretter på samme tid. Til mig sagde han, at han tog kokain på recept, fordi det var mindre skadeligt for kroppen end amfetamin. Han har også sagt, at han ikke vil være gammel. Han vil bare sørge for, at hans børn er sikret økonomisk,« lød det blandt andet.