NFL-profilen Antonio Brown er endnu engang havnet i fedtefadet.

Årsagen er, at en kvinde vednavn Britney Taylor sagsøgte ham tilbage i 2019. Det skriver TMZ.

Anklagen fra Britney Taylor lød, at Antonio Brown tilbage i 2018 skulle have krænket hende seksuelt flere gange, ligesom han ifølge hende også voldtog hende samme år.

Efter at have sagsøgt ham indgik Britney Taylor og NFL-spilleren en fortroligheds-aftale, og det er i forbindelse med den, hun nu kræver penge.

Helt præcis skal Antonio Brown ifølge TMZ betale 100.000 dollars, svarende til 613.000 kroner, for at have brudt aftalen adskillige gange, siden den blev indgået.

Mediet er i besiddelse af nogle dokumenter, der viser hvordan Brown blandt andet tidligere har delt et screenshot af en samtale, hvor sagen bliver omtalt.

Antonio Brown nægter dog at betale, og ifølge dokumenterne fra retten vil han have aftalen droppet, da han mener, Britney Taylor heller ikke har holdt sin del af aftalen.

Det er bestemt ikke første gang, Antonio Brown er kommet i problemer. Det samme skete i efteråret, da det kom frem, han var gået amok i det område, han bor i.

En aften i midten af oktober kom han hjem, og i vrede smadrede han et overvågningskamera i det område, han bor i, hvorefter han kastede sin cykel mod det lille hus, som sikkerhedsvagterne sidder i.

I januar sidste år omringede politiet hans hus på grund af beskyldninger om blandt andet vold.

Antonio Brown blev draftet af Pittsburgh Steelers tilbage i 2010, hvor han derefter var at finde på holdkortet i hele ni sæsoner.

Den 32-årige receiver har ligeledes været tilknyttet Oakland Raiders sidste år, men holdet valgte at droppe Brown, der i øvrigt har været udtaget til Pro Bowl fire gange, inden han overhovedet nåede at komme aktion for holdet på den amerikanske vestkyst.

I dag spiller han for Tampa Bay Buccaneers.