Antonio Brown er muligvis kommet i store problemer - igen.

Tirsdag omringede det lokale politi i hvert fald NFL-stjernens hus i delstaten Florida på grund af beskyldninger om blandt andet vold.

Det skriver det amerikanske medie New York Post.

Den 31-årige NFL-spiller skulle efter sigende have overfaldet en lastbilchauffør fra et lokalt flyttefirma sammen med sin personlige træner, Glen Holt, påstår chaufføren.

31-årige Antonio Brown.
31-årige Antonio Brown. Foto: MICHAEL REAVES
Vis mere

Da politiet ankom til Browns' hus, blev træneren anholdt, men det var ikke muligt at komme i kontakt med NFL-spilleren, der igennem sine ni år i verdens bedste footballliga har været involveret i en lang række sager om blandt andet beskyldninger om voldtægt og andre seksuelle overgreb.

Politiet i den østlige solskinsstat undersøger stadig sagen, og ifølge det lokale medie NBC South Florida kan Antonio Brown stadig risikere at blive anholdt.

Ifølge naboerne til den skandaleramte superstjerne har der stort set kun været tale om kaotiske scener på Browns ejendom, og det er ikke mere end tre uger siden, at den amerikanske fodboldspiller kastede en pose med penis-vingummier mod sin ekskæreste og politiet foran den luksuriøse ejendom.

Antonio Brown har ikke spillet en NFL-kamp siden 15. september, da han var en del af New England Patriots, som dog valgte at ophæve kontrakten med ham på grund af beskyldninger om flere seksuelle overgreb på en tidligere kvindelig træner. Brown nægter sig dog skyldig i anklagerne.

Antonio Brown var en del af Pittsburgh Steelers i ni sæsoner.
Antonio Brown var en del af Pittsburgh Steelers i ni sæsoner. Foto: CHRIS GRAYTHEN
Vis mere

Flere amerikanske medier fortæller samtidig, at Browns agent, Drew Rosenhaus, har forsøgt at overtale sin klient til at søge professionel hjælp.

Superstjernens luksuriøse villa skulle efter sigende have kostet hele 45 millioner danske kroner og indeholde hele 12 soveværelser.

Antonio Brown blev draftet af Pittsburgh Steelers tilbage i 2010, hvor han derefter var at finde på holdkortet i hele ni sæsoner.

Den 31-årige receiver har ligeledes været tilknyttet Oakland Raiders sidste år, men holdet valgte at droppe Brown, der i øvrigt har været udtaget til Pro Bowl fire gange, inden han overhovedet nåede at komme aktion for holdet på den amerikanske vestkyst.