Et par dage med influenzasymptomer var, hvad det blev til for Jacob Haugaard, som for et par uger siden blev testet positiv for coronavirus.

»Jeg var lidt syg i et par dage, ligesom med influenza, men det er jo, fordi jeg er vaccineret. Og så mangler jeg lidt af lugtesansen. Det er sørme aldrig sjovt at blive lagt ned, men jeg har det fint nu og er rask,« siger den 69-årige komiker.

»Jeg kan ikke lugte, og det går ud over smagen. Det hænger jo sammen. Men jeg har læst, at for de fleste kommer det igen om nogle måneder,« siger han.

Jacob Haugaard, som dansede med i årets udgave af 'Vild med dans', måtte aflyse sin deltagelse i finalen, hvor han skulle have haft et gensyn med dansen sammen med resten af de deltagere, der havde været med.

»Det er jo aldrig fedt at aflyse,« siger han.

I dag glæder han sig dog over det immunitetspas, han har fået i coronapas-appen efter at have været smittet med coronavirus, fortæller han.

»Det er søreme fint, for det svarer lidt til det tredje booster-stik. Så nu kan man jo nærmest begynde at fejre sin 100-års fødselsdag,« griner han.

Komikeren gruer dog for, hvilken vinter vi går i møde.

»Min branche har nærmest været nedlukket i halvandet år, bortset fra hen over sommeren.«

»Nu må vi se med julefrokoster, jeg skulle ud og optræde til, hvor mange af dem, der bliver aflyst.«

»Men jeg er ikke den paranoide type. Det hele går sgu nok,« siger Jacob Haugaard.

/ritzau/

Andre læser også