Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Melania Trumps svar var kortfattet, mens optøjerne rasede i Washington DC kun få gader borte.

Faktisk bestod den daværende førstedames respons af kun et eneste ord.

Det fremgår ifølge Politico af en ny bog skrevet af toprådgiveren Stephanie Grisham, der arbejdede for både Donald og Melania Trump i de år, parret havde indtaget Det Hvide Hus.

Bogen 'I'll Take Your Questions Now: What I Saw in the Trump White House' er endnu ikke udkommet, men den skulle angivelige indeholde 'overraskende nye skandaler' om det celebre par.

Stephanie Grisham er forfatteren til den kommende bog.
Stephanie Grisham er forfatteren til den kommende bog. Foto: Carlos Barria
Vis mere

Og en af episoderne skulle altså relatere sig til den eftermiddag, da Trump-tilhængere 6. januar i år indtog kongresbygningen.

I den forbindelse skulle Stephanie Grisham have sendt en sms til Melania Trump, hvori hun blev opfordret til at hjælpe til med at dæmpe den ophidsede stemning.

'Har du lyst til at tweete, at en fredfyldt protest er alle amerikaneres ret, men der er ikke plads til lovløshed og vold?' lød det.

Melania Trumps svar lød: 'Nej'.

Donald og Melania Trump bor i dag i Florida.
Donald og Melania Trump bor i dag i Florida. Foto: BRENDAN SMIALOWSKI
Vis mere

To kilder har også over for CNN bekræftet, at ordudvekslingen fandt sted på den dag, hvor omdrejningspunktet for USAs politiske liv blev stormet og flere mistede livet.

Medier har tidligere beskrevet, hvordan Melania Trump sammen med Donald Trump befandt sig i Det Hvide Hus, der kun ligger få kilometer fra kongresbygningen, da angrebet fandt sted. Førstedamen skulle angiveligt have været i gang med at få taget billeder af et nyt tæppe.

For første gang har Trumplejren på baggrund af historien om Melania Trump reageret på den kommende udgivelse fra Stephanie Grisham – der i øvrigt selv sagde op umiddelbart efter januaroptøjerne.

»Hensigten med bogen er indlysende. Det er et forsøg på at få oprejsning efter hendes dårlige præstation som pressechef, mislykkede personlige forhold og en uprofessionel opførsel i Det Hvide Hus. Gennem mistro og forræderi forsøger hun at blive relevant og få penge på fru Trumps bekostning,« lyder det.

Andre læser også