»Da jeg så, hvem der bevægede sig udenfor huset, gik jeg i panik. Kroppen frøs helt til, og mit hjerte dunkede. Jeg blev virkelig stresset.«

18-årige Sara Hvalryg så på et overvågningskamera en maskeret mand luske rundt i indkørslen ved familiens hjem.

Det er anden gang på lidt over en måned, at den norske familie har fået ubehageligt besøg, skriver Dagbladet, som også har bragt klip fra overvågningsvide

Første gang, som var i september, stod den ukendte gerningsmand inde i huset foran Sara Hvalrygs soveværelse og kiggede på hende, mens hun sov.

Dengang blev politiet involveret, men kom altså ikke nærmere, hvem den uvelkomne mand var.

Nu tyder det på, at samme mand er på spil igen. I hvert fald var det endnu engang en maskeret person iført samme tøj som sidste gang, som Sara Hvalryg og familien så på overvågningskameraet, da de vågnede 20 minutter efter hans besøg.

Denne gang blev han filmet ude foran huset, og på optagelsen kan man se, at manden pludselig opdager kameraet og derefter skynder sig væk.

Da Sara Hvalryg opdagede manden på overvågningsklippet, løb hun med det samme op til sin mor, som kunne fortælle, at faren allerede havde snakket med politiet, som havde sendt en patrulje ud.

Politiet fortæller til Dagbladet, at de ikke ved, hvad årsagen til mandens uønskede besøg er. Efter mandens andet visit er de stadig ikke blevet klogere på hverken årsag eller mandens identitet, og de beder borgere i området om hjælp.