Efter to flade etaper venter der torsdag Tour-rytterne en kuperet etape, hvor flere af de danske stjerner øjner en stor triumf.

12. etape ser nemlig ud til at få en afslutning, der er guf for danske ryttere som Kasper Asgreen, Michael Valgren og Søren Kragh Andersen.

Får vi omsider en stor danskerdag, der kan skabe rød-hvid eufori, når rytterne når målområdet Sarran?

B.T.s udsendte er i hvert fald ikke i tvivl: I dag får vi en dansk etapesejr, men hvordan den skal komme i hus, kan du høre meget mere om i dagens afsnit.

Du kan lytte til podcasten hver morgen på bt.dk, i iTunes eller dér, hvor du normalt lytter til dine podcast.

I torsdagens afsnit kan du blive klogere på, hvorfor flere af danskerne er et godt bud på en etapevinder. Men hvem bliver det? Stort set ALLE de danske Tour-stjerner vil nemlig på togt.

Og så giver B.T.-drengene – direkte fra de franske motorveje –  svar på, hvorfor gårsdagens etape udviklede sig højdramatisk med vilde anklager, barnlige fagter og en dansk verdensmester, der ikke kunne leve op til de høje forventninger.

'Touren på bagsædet' er B.T.s helt egen Tour de France-podcast, hvor du hver dag kommer tæt på livet på landevejen, tæt på holdene og rytterne og tæt på alt det, du ikke ser i dit tv.

Ud over 'Touren på bagsædet' kan du under hele Touren følge med før, under og efter etaperne i B.T.s liveblog.