Verdens største cykelløb, Tour de France, løber langt om længe af stablen, og i år får du her på B.T. en helt særlig adgang til de franske landeveje.

B.T. tager dig nemlig med ind på bagsædet af redaktionens Tour-bil, når den kører mere end 3.000 kilometer gennem Frankrig og følger Tour de France-feltet helt tæt på.

I den nye podcast 'Touren på bagsædet' kommer du hver dag under Tour de France tæt på livet på landevejen, tæt på holdene og rytterne og tæt på alt det, du ikke ser i dit tv.

»Glem alt om timelange analyser af sidevind og watt-tal. I 'Touren på Bagsædet' tager vi lytterne med backstage til Tour de France og fortæller ærligt om livet i karavanen, der følger verdens største cykelcirkus tæt i tre uger,« siger vært Lasse Vøge.

B.T.s hold i Frankrig optager hver dag fra det rullende studie i Tour-bilen og giver dig alt det, du ikke vidste, du havde brug for at vide om verdens største cykelløb.

Værterne Lasse Vøge, Rasmus Rask Vendelbjerg og Frederik Gernigon tager dig med til det store spektakel, som Tour de France er, og du får alt fra skæve vinkler med danske ryttere i fokus, kulinariske indspark og ikke mindst al sladderen fra Tour-feltet.

»Årets Tour de France bliver en helt særlig og meget tillukket udgave. Normalt kan vi komme helt tæt på stjernerne i feltet og formidle det videre til B.T.s brugere, men det har corona sat en stopper for. Derfor bruger vi podcasten til at tage lytterne med helt ind i motorrummet – så vi bliver deres øjne og ører,« siger medvært Rasmus Rask Vendelbjerg.

Podcasten udkommer dagligt på bt.dk, i iTunes eller dér, hvor du normalt lytter til dine podcasts.

Ud over 'Touren på bagsædet' kan du under hele Touren følge med i dagens etape i B.T.s liveblog.

Derudover kan du i B.T.s app dagligt blive opdateret af selveste Jakob Fuglsang. Den danske cykelstjerne sender nemlig et pip, når der er noget nyt, du skal holde øje med under etaperne, og bidrager med analyser og livechat.